Първоначално изпратено от ravnovesie
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеи днес ги думках яко
ще им подпаля дупетата
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеЕй ся че се появи Ташуняка и че ви охлади страстите
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеТашуняка е палячо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеВече не падаме, просто няма кой, да купува. За сега. Винаги са ми били интересни такива моменти. Стои се, правят се оглушки, протака се, оборотите са мижави, интерес няма. Само след месец примерно, се избиват, да купуват на цени вече с по 30% нагоре. Странни хора.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеКъде се изгуби? Отбивай се по-честичко, че мецаните много ни напънаха напоследък
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАз нямам нищо с този пазар - мисля че даже казах кога продадох последното което искам да продавам - някъде края на март или началото на април беше. От тогава нито съм купувал нито съм продавал.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеПовтаряй го още ако искаш - вършиш ми точно работата от която имам нужда Дори ако може до 300 да го закарате ще съм още по-добре. Освен това ще си позволя да те насоча към един друг нетранзитивен парадокс - по-осезаем на бфб, отколкото другаде - в напия индекс всичко тече всичко се променя, менкат се дружества, 2 пъти в годината картон влиза, картон излиза но има дружества и дружества без значение дали индекса е 300, 200 или дори 100 Ей го - едно мцх не помръднало от година, същото с хес, монбат оня ден чак клекна с едни 40 стинки сиреч 5%... , и т.н. Лоша работа. ти го добутай до 400, пък нека ни е лошо, ще скимтим като наказани в ъгъла и ще роним крокодилски сълзи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеПреди софикс 400 растеж няма да има. Аз това се скъсах да ви го повтарям ама вие си мислите че се шегувамНе е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениекато те нямаше в тая тема ми беше много спокойно. не влизай поне още 5 месеца!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеНа борсата останахме само най-коравите спекуланти и пияници
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеПреди софикс 400 растеж няма да има. Аз това се скъсах да ви го повтарям ама вие си мислите че се шегувам
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеСлед толкова бой връз мечетата вече ни заболяха и ръцете и краката да ги бием, остана третото Само ги бием и само ръмжат. Предлагам да им я подарим борсата, да я изсулят едно хубаво, че да се заредим със самосвала, както казваше Пепи в недалечното минало ))
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеСъгласенНе е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеСлед толкова бой връз мечетата вече ни заболяха и ръцете и краката да ги бием, остана третото Само ги бием и само ръмжат. Предлагам да им я подарим борсата, да я изсулят едно хубаво, че да се заредим със самосвала, както казваше Пепи в недалечното минало ))
Коментар
Коментар