IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    Преди софикс 400 растеж няма да има. Аз това се скъсах да ви го повтарям ама вие си мислите че се шегувам
    Май ще излезеш прав.

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
      и днес ги думках яко
      ще им подпаля дупетата
      С какво бе ????? Хахаха!!

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
        Ей ся че се появи Ташуняка и че ви охлади страстите
        Хахаха .Трудно е да спасяваш наивници.Те са като самоубийците и докато не се опарят от горещия котлон не вярват че е така .

Коментар

Ташуняка е палячо.
          Да ти кажа честно аз по-голям смешник от теб наскоро не съм виждал.Ти си лидера сега във форума.Бой бой бой мецаните ....... ама нямаш с какво .

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
            Вече не падаме, просто няма кой, да купува. За сега. Винаги са ми били интересни такива моменти. Стои се, правят се оглушки, протака се, оборотите са мижави, интерес няма. Само след месец примерно, се избиват, да купуват на цени вече с по 30% нагоре. Странни хора.
            Кво ти пука кой кога купувал.Важното е да купуват.

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
              Къде се изгуби? Отбивай се по-честичко, че мецаните много ни напънаха напоследък
              Не обичам празните приказки.. а на БФБ настанаха такива времена че нямаше какво да се коментира... дано с лятото приключат и те.. тогава ще ми дойде и ищаха за писане

Коментар

Аз нямам нищо с този пазар - мисля че даже казах кога продадох последното което искам да продавам - някъде края на март или началото на април беше. От тогава нито съм купувал нито съм продавал.
                Никой не те гони, сам си решаваш. Ако нямаш велпапета - пак - добре - като купиш на 400 ще има кой да пише кога печалбата на мцх ще стане колкото на монбат (като пример). Ако пък не купиш - пак добре - ще има кой да "рути" "набалончването". Всички варианти имат перспектива. Акциите при добър обменен курс и тайминга по притежанието може да бият кинг кеш. Бой, и пак бой - както казва Софикс ))
                Не е препоръка... !!!
                "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                  Повтаряй го още ако искаш - вършиш ми точно работата от която имам нужда Дори ако може до 300 да го закарате ще съм още по-добре. Освен това ще си позволя да те насоча към един друг нетранзитивен парадокс - по-осезаем на бфб, отколкото другаде - в напия индекс всичко тече всичко се променя, менкат се дружества, 2 пъти в годината картон влиза, картон излиза но има дружества и дружества без значение дали индекса е 300, 200 или дори 100 Ей го - едно мцх не помръднало от година, същото с хес, монбат оня ден чак клекна с едни 40 стинки сиреч 5%... , и т.н. Лоша работа. ти го добутай до 400, пък нека ни е лошо, ще скимтим като наказани в ъгъла и ще роним крокодилски сълзи.
                  Аз нямам нищо с този пазар - мисля че даже казах кога продадох последното което искам да продавам - някъде края на март или началото на април беше. От тогава нито съм купувал нито съм продавал.

Коментар

Преди софикс 400 растеж няма да има. Аз това се скъсах да ви го повтарям ама вие си мислите че се шегувам
                    Повтаряй го още ако искаш - вършиш ми точно работата от която имам нужда Дори ако може до 300 да го закарате ще съм още по-добре. Освен това ще си позволя да те насоча към един друг нетранзитивен парадокс - по-осезаем на бфб, отколкото другаде - в най омачкания индекс всичко тече и всичко се променя, менкат се дружества, 2 пъти в годината картон влиза, картон излиза но има дружества и дружества без значение дали индекса е 300, 200 или дори 100 Ей го - едно мцх не помръднало от година, същото с хес, монбат оня ден чак клекна с едни 40 стинки сиреч 5%... , и т.н. Лоша работа. ти го добутай до 400, пък нека ни е лошо, ще скимтим като наказани в ъгъла и ще роним крокодилски сълзи.
                    Не е препоръка... !!!

Коментар

като те нямаше в тая тема ми беше много спокойно. не влизай поне още 5 месеца!
                      Няма проблеми - то с тези обороти нашата борса ми е ама съвсем безинтересна Ама няма ли все пак да е по-добре да се срине до 400 на бързо пък после да почва да си расте И оборотите ще се вдигнат и някаква динамика ще стане. А така като гледам с тези темпове тъкмо след половин година ще тсане време

Коментар

На борсата останахме само най-коравите спекуланти и пияници
                        Два вагона хора и половината се познаваме поименно.

Коментар

като те нямаше в тая тема ми беше много спокойно. не влизай поне още 5 месеца!

Коментар

След толкова бой връз мечетата вече ни заболяха и ръцете и краката да ги бием, остана третото Само ги бием и само ръмжат. Предлагам да им я подарим борсата, да я изсулят едно хубаво, че да се заредим със самосвала, както казваше Пепи в недалечното минало ))

Коментар

Съгласен
                              И като се изсулят, после вече - да ти сака душа бой! Бой бой бой до припадък
                              Не е препоръка... !!!

Коментар

След толкова бой връз мечетата вече ни заболяха и ръцете и краката да ги бием, остана третото Само ги бием и само ръмжат. Предлагам да им я подарим борсата, да я изсулят едно хубаво, че да се заредим със самосвала, както казваше Пепи в недалечното минало ))
                                Съгласен

Коментар

Working...
                                X