Разясни какво е Тренд....моля
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениеТо вечно нагоре няма....същото важи и за надолу...най общо казано,та в този ред на мисли ако продължи доброто представяне на нашата както и европейската икономика нищо чудно да видим доста приличен отскок от текущите нива....особено при по ликвидните позиции
Не е Препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеСакън !! Недей го казва повече това.По-скоро метеорит ще ни удари от колкото борсата да иде до края на годината на 800 пункта.
Не е Препоръка
Коментар
-
Според мен това е една от най важните стъпки !
Както преди няколко години бях споделил , че при среща с представител на ГЕРБ му изложих идея за осветляване на бизнеса с въвеждане на чип лична карта с няколко пътеки ;-
1, Основна - при всяка покупка отчитане и въстановяване на 2% от дължимото ДДС в набирателна сметка с една единствена цел, - от нея се теглят и доплащат год. данъци и такси включително и транспортни.
2, Здравно осигуряване - с категория по избор.
3, Пенсионно осигурителна - задължителна + ДО - лична набирателна и наследствена.
4, По личен избор и т. н.
Въпросният Нар. пр-л ме гледаше втрещен и питаше ,- ми аз как ще си отчитам магазините на Зл. пясъци с основно туристическа клиентела .
- Онемелият бях аз ! - Нар. пр-л сектор транспорт . ПОЛИТИК ! Явно не беше чувал че от десетки години връщането на ДДС по предишните граници на затвореният ЕС си беше практика, дори за дребни покупки от маркети до горива, до обединяването му в зона, или просто ме взе за луд.
Някой ден и това ще стане - въпреки Вашите магазини - ми бяха думите на излизане !
http://www.capital.bg/kakvo_stava/20...rez/?ref=kdnes
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеСакън !! Недей го казва повече това.По-скоро метеорит ще ни удари от колкото борсата да иде до края на годината на 800 пункта.
Коментар
-
Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнениеУж ги няма, а не трябва ли тогава да растем ?
А представи се кога се появят да се нахранят на воля преди зимен сън
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеНе само съм убеден ,но си мисля че ще прасне 800 в края на годината.
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеНе само съм убеден ,но си мисля че ще прасне 800 в края на годината.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеКак иначе ще изчукат икономически ръст до 3% и Тиквата ще излезе като краля
слънце да се фука пред простолюдието по Нова година.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение:eek Дай Боже така да стане, ще те черпя, ако познаеш
слънце да се фука пред простолюдието по Нова година.
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеЗащо? Къде виждаш измишльотини.Убеден ли си че пазара ще тръгне нагоре както на всеки му се иска?Не говоря за премърдване 20-30 пункта нагоре и после отново умряла търговия.
Коментар
Коментар