IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Разясни какво е Тренд....моля

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
      То вечно нагоре няма....същото важи и за надолу...най общо казано,та в този ред на мисли ако продължи доброто представяне на нашата както и европейската икономика нищо чудно да видим доста приличен отскок от текущите нива....особено при по ликвидните позиции
      Не е Препоръка
      Абсолютно си прав но за сега тренда е надолу.Трябва да се въоръжим с търпение и здрави нерви.

Коментар

• - Точното време на срещата беше - смяната на личните документи - по този повод реших да споделя идеята си ! ЦСИ най после да почнат да вадят относително реални данни за потреблението и др. !

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
          Сакън !! Недей го казва повече това.По-скоро метеорит ще ни удари от колкото борсата да иде до края на годината на 800 пункта.
          То вечно нагоре няма....същото важи и за надолу...най общо казано,та в този ред на мисли ако продължи доброто представяне на нашата както и европейската икономика нищо чудно да видим доста приличен отскок от текущите нива....особено при по ликвидните позиции
          Не е Препоръка

Коментар

• Според мен това е една от най важните стъпки !
            Както преди няколко години бях споделил , че при среща с представител на ГЕРБ му изложих идея за осветляване на бизнеса с въвеждане на чип лична карта с няколко пътеки ;-
            1, Основна - при всяка покупка отчитане и въстановяване на 2% от дължимото ДДС в набирателна сметка с една единствена цел, - от нея се теглят и доплащат год. данъци и такси включително и транспортни.
            2, Здравно осигуряване - с категория по избор.
            3, Пенсионно осигурителна - задължителна + ДО - лична набирателна и наследствена.
            4, По личен избор и т. н.
            Въпросният Нар. пр-л ме гледаше втрещен и питаше ,- ми аз как ще си отчитам магазините на Зл. пясъци с основно туристическа клиентела .
            - Онемелият бях аз ! - Нар. пр-л сектор транспорт . ПОЛИТИК ! Явно не беше чувал че от десетки години връщането на ДДС по предишните граници на затвореният ЕС си беше практика, дори за дребни покупки от маркети до горива, до обединяването му в зона, или просто ме взе за луд.
            Някой ден и това ще стане - въпреки Вашите магазини - ми бяха думите на излизане !

http://www.capital.bg/kakvo_stava/20...rez/?ref=kdnes

Коментар

Сакън !! Недей го казва повече това.По-скоро метеорит ще ни удари от колкото борсата да иде до края на годината на 800 пункта.
              Що бе,нормално е и логично да възстанови 600,че да прасне и още 200 отгоре.

Коментар

• Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнение
                Уж ги няма, а не трябва ли тогава да растем ?
                Анджък де, няма ги, а бол рунтаво стадо налице именуващо се уж бици....как да растем.
                А представи се кога се появят да се нахранят на воля преди зимен сън

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                  Не само съм убеден ,но си мисля че ще прасне 800 в края на годината.
                  Коя година?

Коментар

що с лекота ще стигне 800 ако борда падне

Коментар

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                        Днес ще ги шамаросвам яко
                        Оптимистите ли ????

Коментар

Как иначе ще изчукат икономически ръст до 3% и Тиквата ще излезе като краля
                          слънце да се фука пред простолюдието по Нова година.
                          Както сега се качи борсата от минус 1 процент до плюс един процент ....с хиляда лева....заради подобни машинации и един спекулант няма да остане...

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                            :eek Дай Боже така да стане, ще те черпя, ако познаеш
                            Как иначе ще изчукат икономически ръст до 3% и Тиквата ще излезе като краля
                            слънце да се фука пред простолюдието по Нова година.

Коментар

:eek Дай Боже така да стане, ще те черпя, ако познаеш

Коментар

Защо? Къде виждаш измишльотини.Убеден ли си че пазара ще тръгне нагоре както на всеки му се иска?Не говоря за премърдване 20-30 пункта нагоре и после отново умряла търговия.

Коментар

Working...
                                X