Първоначално изпратено от Батя
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеМецаната пак е погнала ония на големите борсиДали ще се отбие и при нас?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
От друга страна тая надежди за ново икономическо начало в България, но да видим
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Като ги нямаше всички тези проблеми ние по-добре ли бяхме,цъфтяхме ли че сега да ни спъват и да ни връщат назад?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
Не е далечна мисълта поне при мен. За мен предстоящото вдигане на лихвените проценти+ковида+енергийната криза+напрежението по оста НАТО - Русия,нарушените доставки и недостига суровини и очакваната висока инфлация са предпоставка... От друга страна тая надежди за ново икономическо начало в България, но да видим
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеТо закони вярно няма, но специално на БФБ, изкараме ли 4 месеца надолу, ще продължим в същата посока още поне 2 годиниLast edited by pepe1234; 28.01.2022, 12:11.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от конан Разгледай мнение
Ами другите 25%
Коментар
-
Темпът на увеличение при заемите за жилища от 17.6% е най-висок от 2009-а насам
money.bg
Жилищните кредити нарастват застрашително
Темпът на увеличение при заемите за жилища от 17.6% е най-висок от 2009-а насам
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнение
Няма такава корекция за само 5 дни, седмица или месец. Поне 4 месеца трябват. Затова спокойно. След периода ще гледаме дали аз купих скъпо по върховете или ти придаде по дъната.
Няма как да се разбере по-рано. Но друго е сигурно - Химимпорт не ща нито да го чуя нито да го помириша. Там ще гледаш за други камилчета да те отърват от "инвестиция". ....няма как, лош зар си изтеглил брат
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар