IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• А къде е самата тълпа?
    The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от Мигел Разгледай мнение
      Ситуацията с тълпата е като, кое е по добре: Ти да гониш влака или влака да та гони? Избирай
      Имаше една поговорка, която прочетох в "Откровенията на един брокер", на някакъв мъдрец .... "Ако всички мислят еднакво, значи никой не мисли". Та като виждам тълпа, значи е време да помисля малко повечко и да съм отстрани.Че иначе ....
      Life won't wait for you.

Коментар

Хубаво е заиграна задачата Грешно е построено равенството. Последното левче го извади не го събирай и ще спиш спокойно Всичко си е на място.
        Си признавам, че задачката ме изпоти .... в офиса направо кризисен щаб възникна
        Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
          Аз гледам да съм отстрани на тълпата.Като се засилят, гледам да се поместя за да не ме смачкат ..... Не че не се е случвало,де ама ми стои като обица на ухото да ми напомня
          Та така мисля, че е най добре.Те се засилват а ти им меташ каквото искаш - я левчета ако са мечки, я акции ако са бичета .......
          Ситуацията с тълпата е като, кое е по добре: Ти да гониш влака или влака да та гони? Избирай

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
            Аз пък гледам да съм преди тълпата
            Аз гледам да съм отстрани на тълпата.Като се засилят, гледам да се поместя за да не ме смачкат ..... Не че не се е случвало,де ама ми стои като обица на ухото да ми напомня
            Та така мисля, че е най добре.Те се засилват а ти им меташ каквото искаш - я левчета ако са мечки, я акции ако са бичета .......
            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
              Аз пък като гледам съм около година преди тълпата..
              +++

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
                Този го бива за брокер.... в своя полза. Върти, суче, лефче прибира.
                Точко Лепнат му ръчичките на миличкия Брокер си купува блуза.........така би трябвало да започва.

Коментар

Хубаво е заиграна задачата Грешно е построено равенството. Последното левче го извади не го събирай и ще спиш спокойно Всичко си е на място.
                  Този го бива за брокер.... в своя полза. Върти, суче, лефче прибира.

Коментар

Коментар

Аз пък като гледам съм около година преди тълпата..

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                        Ами хайде, поведи тълпата..

Коментар

Лупкам ги здраво.
                          сирийците ли бате?

Коментар

• Лупкам ги здраво.

Коментар

Левчета се губят само по борсите, в реалния живот нищо не се губи
                              На предпоследния ред би трябвало да е минус твоя лев, не плюс. Там ти е левчето
                              Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X