Първоначално изпратено от intint
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Е не така с лошо някой от нас искат още по голямо дъно и чакаме
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеСтържем ли по дъното.. стържем ли!?
Коментар
-
Бях писал и по-долу.. ето това е нещото което според мен ще върне интерес към БФБ и ще докара първите купувачи.. Затова и копирам поста на колегата от тема БФБ - София тук,:
В малко по-напреднала фаза е опитът за продажба на 50.0542 на сто от Българската фондова борса. Вече са готови правният анализ и приватизационната оценка на дружеството, които са изработени от консорциум между адвокатското дружество "Вълчев и Борисов“, компанията "Бинком" и отново "Гиве Консулт". В момента разработките на консултантите се разглеждат по същество от екипа на АПСК, но не е ясно дали и кога ще се обяви същинската процедура за раздържавяването на фондовата борса.
http://www.mediapool.bg/i-2015-godin...ews238967.html[/QUOTE]
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеСтържем ли по дъното.. стържем ли!?
Черногледството стига вече доста сериозни висини, а това обикновено си е знак за нещо интересно в бъдеще.
Ха дано
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеАма и от купувачите не виждам да си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеАз не съм от групата на продавачите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеДай тон с друсането
Коментар
-
Konsultant
Половин час без ... сделка ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнениеМоже и така е - който е решил да продава ,но не е успял досега ще прави нови опити.
Коментар
Коментар