Яко ги думкам
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнениеЕй играчорчета, до колко смятате да скапвате индекса ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнениеВерно добре че ми каза , иначе сега само щях да гледам мача от страни .
Сега поне ми остана някой лев та след месец или два може пак да се включа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеПриятелю преди време ти бях казал да не бързаш с покупките.Надявам се да си ме послушал.Виж какви приятни цени се появиха и може и още по хубави да станат .Успех!!!!
Сега поне ми остана някой лев та след месец или два може пак да се включа.Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Ей играчорчета, до колко смятате да скапвате индекса ?Last edited by chronos; 11.09.2015, 11:51.Не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнениеНяма пари. Това е истината.
"Бичетата на БФБ" изхарчиха почти всичко налично за да накупят боклуци , слушайки изказвания на банки за количествени улеснения и какви ли не глупости че световната икономика растяла и т.н.
Напечатаните трилиони си стоят в банките и чакат някога да дойде момента в който ще се налеят някъде и ще издуят някой балон.
За ръст най - малко ще минат поне 1 - 2 години (не е препоръка)
Коментар
-
Как е банда Гледам още същата мъка на БФБ - няма оборот, повечето акции притиснати да се тъгуват на смешни цени, и три-четири балоняка (имам предвид на 1. място Спийди, на 2, СФИ, на трето 3. Адванса - чак смешни балоняци) за цвят да помпят котировките на Договорните фондове, чункин някой се излъже да си даде парите при тях. Пенсионните се правят на ощипани и не ги знам, но ако не се съвземат и те ще останат без бизнес (койт ои без това не заслужават)....та това трябва да се чака, да се осъзнание, че така не може да се продължава.....който не го е разбрал, няма да има място в тоя бизнес, един по един ще ги закриваме, почнахме с ДелтаСток, Енебона, ОЦК преди и т.н., списъка ще набъбва явно (тук чакам и Адванса и Спийди понеже са много смешни)Bulls on BSE
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеДотук шест мечки нокаутирах
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеДотук шест мечки нокаутирах
- А нямащ ли усещането, че самосвала се надига и е въпрос на време да се разкопчее "капакът"
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеНадявам се че помниш как в близкото минало другара станишеф и финансовия корифей петр Димитров повтаряха че ...... сме кътче на стабилността.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от lareman Разгледай мнениеГледам другите пазари в зелено..!
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеЗа какво не е препоръка ??мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!
Коментар
Коментар