Спадовете последните 6-9 месеца са чисто спекулативни, за това говорят и смешните обороти, не са поради натиск от продавачи..това е видно, както и че много повече се гласят да купуват, отколкото да продават
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеДрусате ли джанката?Vanitas vanitatum...
Коментар
-
Оживление или... условен рефлекс ???
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеХубав оборот. Какво стана?Vanitas vanitatum...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеВчера прелитах океана и не можах да погледна какво е станало с борсичката ама днес забелязах че са я поизнасилили .Има си хас да отиде на 400 пункта.Е чак до там не съм мислил че ще смъкне.
изнасят индиянски концерт и едно гризи играй кючек под аконпанимента на музиката.
На единият му викам ти натурал ли си или ментушка.Той ме зяпа тъпо по индиянски и
ми вика ,шоп съм бе идиот натурален мангал.Не посмях да го питам повече,ама
тебе ще те питам .Ти имаш ли нещо общо с този сеир?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеВчера прелитах океана и не можах да погледна какво е станало с борсичката ама днес забелязах че са я поизнасилили .Има си хас да отиде на 400 пункта.Е чак до там не съм мислил че ще смъкне.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеА тези, които не са успели да похарчат всичко от другата сряда връщат парите и започват да купуватThe strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеДнес и утре дребните ще продават за да изкарат празниците в Гърция....
А и на наШШте мутри трябва да помогнем
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеДнес и утре дребните ще продават за да изкарат празниците в Гърция....
Коментар
-
Коментар
Коментар