Първоначално изпратено от dddd
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеТаше, вместо да се заяждаш е по-добре да се учиш от добрите и опитни играчи. Пък и не виждам с какво може да ти помогне заяждането с хората.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеАбе, то хубаво и при мен е така за тези периодчета, ама годинката много зле
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеАбе, то хубаво и при мен е така за тези периодчета, ама годинката много зле
Колко си на минус за годината?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеТой се е нагрухал с Меком,Химко и Пътища
Коментар
-
Първоначално изпратено от Isabella Oronova Разгледай мнениеТози семинар няма да бъде единствен.
Като направите 12 семинара, преди 13-я ще регна едно демо за да имам повод да пием кафе!Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениевъзмутен съм, че не правите семинара достъпен за всичките ви клиенти!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеТе така се трошат мечешки кости
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеНе съм те чул да имаш табаци /Гагарин ,БТХ .../ и хика...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Isabella Oronova Разгледай мнениеПривет!
Информирам Ви, че на 4 ноември ще се проведе семинар "Ликвидните компании на БФБ - състояние и прогнози". Вижте подробна информация
Коментар
-
Семинар "Ликвидните компании на БФБ - състояние и прогнози"
Привет!
Информирам Ви, че на 4 ноември ще се проведе семинар "Ликвидните компании на БФБ - състояние и прогнози". Вижте подробна информация
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеВинаги така го играят.. стискат кешеца, дразнят във форума и чакат да купуват на нови и нови дъна.. В един момент обаче, докато мижат с очички и се чудят какво се случва, се оказва че трябва да купуват на +30-40%
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеМеча глава - празна глава.Колкото и да я удряш по-умна няма да стане
Коментар
Коментар