Първоначално изпратено от pipbel
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеС цървули не искам да се занимавам..
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеЗатова наблягаме на музикатаLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеВземи си високооборотна грес може да ти потрябва.Гледам Трейсито почва да се пързулка.Нещо мецаните лудуват да не те подгонят и теб
.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеСлед малко почвам да ги лупкам..Гледам Трейсито почва да се пързулка.Нещо мецаните лудуват да не те подгонят и теб
.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеПоздрав за всички спекуланти
Iron Maiden - Fear Of The Dark
Винаги по време на сесия слушам тази песен.Много добре ми действа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеВече втора година броят на заетите расте със скорост около 40 хиляди годишно. Едновременно са валидни и двете парадигма. Увеличават се броят на заетите и намалява работната сила поради демография и миграция. Според мен в следствие на двата паралелни процеса ще имаме бързо нарастване на работните заплати след около година. Да му мислят непродуктивните фирми, но пък ще нарасне потреблението. Когато доходите растат а хората имат все по-голяма сигурност за доходите започват да харчат.
Навън излизат главно квалифицираните, а тук процента на утайката става все по голям.
По тоя въпрос едва ли някой ще се наеме да спори...
A и не се дискутира качеството на тая заетост ?
Щото увеличението на мургави с метли за сметка на данъците на раята не ни топли особено...
От друга страна обаче, увеличението на годишна база идва единствено по линия на сектора на услугите, където работят 62.8% от всички заети, докато в другите браншове нарастване на заетите няма.
Коментар
-
Поздрав за всички спекуланти
Iron Maiden - Fear Of The Dark
Винаги по време на сесия слушам тази песен.Много добре ми действа.
Коментар
Коментар