IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
    Тони, Много измамник, много нещо...
    направо съм в потрес! ей за това не вървя нещата - трябва прочистване!
    Защо до сега никой не е споменал че Стара Планина е свързана със СИК?!?!

Коментар

• Тони, Много измамник, много нещо...

Коментар

• кои оцеляха от декември 2008, а?

Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
          Ще ги бием ли днес?
          Като гледам и днес не можа да ги набиеш и нае..еш.Знами се е случило обратното .Подозирам че започва да ти харесва .

Коментар

• Оптимизмът започва с широка усмивка и завършва със сини очила - Оскар Уайлд

Коментар

• Работа в Пловдив

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                Ще видим как ще почне следващата седмица, ако при Софарма и Хим има търсене при ниско предлагане може и да обърнем негативната тенденция към момента
                Инересно при привилигированите на Хима от два дни всякаш никой няма.Май се
                успокои работата.

Коментар

Всеки ден ги думкам. И не само, че ги думкам, ами ги и *** Ти искаш ли да видиш как става работата?
                  С това мъничко пи..ле накъде?
                  Внимавай жертва да не станеш ти и отзад да те боли .

Коментар

• Ще видим как ще почне следващата седмица, ако при Софарма и Хим има търсене при ниско предлагане може и да обърнем негативната тенденция към момента

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                      Ихааа, добър аукцион стана! Чудя се дали това не бе окончателно ликвидиране на портфейл?
                      Стори ми се че имаше излишъци откъм оферти "купува" ,някой търсеше повече....

Коментар

• Ихааа, добър аукцион стана! Чудя се дали това не бе окончателно ликвидиране на портфейл?
                        Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                          Тебе никой не те е запомнил че да те забрави мен .Кажи сега днес ще ги думкаш ли ?? Хахаха!!
                          Всеки ден ги думкам. И не само, че ги думкам, ами ги и *** Ти искаш ли да видиш как става работата?

Коментар

• Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
                            Има две опции, ако се счупи пръта (днес взе да пращи), ще лети пружината, а някои ще са така отстрани.
                            Доста дебел пръта.Да не се огънат спиците ?

Коментар

Аз викам да забравим теб, ама модераторите не искат да те баннат
                              Тебе никой не те е запомнил че да те забрави мен .Кажи сега днес ще ги думкаш ли ?? Хахаха!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                                Няма да съм изчерпателен, но ще отбележа няколко факта от бюджета на свищовския гений Горанов!
                                На сметката на всеки работещ в частния сектор са :
                                10 милиарда за пенсии/без преразглеждане на 1 милион инвалидни такива/
                                3.1 милиарда за НЗОК
                                Никой не пише точната цифра за заплати на администрация, без МВР и армията но е не по-малко от 800 милиона, без бонусите.
                                Мин.фин.бе предвидил в бюджет 2015, задължително съкращаване на администрацията с 10%, което не се случи , а заплатите им порастнаха и излязоха над средната заплата в частния сектор.
                                Приетото преди години, като стимул, на държавните служители да не се удържат осигуровки, понеже заплатите им били много по-ниски от тези в частния сектор, отдавна не е оправдано, а вече официално е опровергано.
                                Москов пробва да изиска, да започнат да им удържат поне здравни осигуровки, но бе категорично отрязан и принуден да замълчи!
                                И така, уважаеми българи, работещи в частния сектор, макар по- ниско платени , отворете широко портмонето, защото бюджет 2016 не предвижда отново намаляване на разходите за заплати в администрацията, нито пък да спре дискриминирането на българския трудов пазар!
                                Не смеете да излезете в болничен, защото на шефа ви няма да му хареса да ви плати първите три дни от него, но пред държавния служител не стои тази дилема, понеже шефовете са благосклонни, а и не те плащат, а ние!
                                Честито на българската администрация, за построения комунизъм!
                                А, ние, останалите, можем да продължаваме да бачкаме, ако има какво и къде и имаме правото да се пенсионираме, с по-ниска пенсия, заради по-ниската ни заплата, ако въобще успеем да го направим!..
                                Както върви скоро цялата държава ще е държавна администрация и няма да има частен сектор. То с тези вдигания на работните места всяка година сред чиновническите длъжности и привилегиите, които получават направо си е оферта и всеки ще се бута там. Аз нямам против да плащам на двама, трима заплатите, но поне като ходя при тях да ми се върши работа бързо и безпроблемно. То е ясно, че някакви недоклатени лелки на по 50-60г. всичко им е криво, но в крайна сметка искам да ме уважават поне задето им плащам аз всичко. А не искам да им плащам, за да пият кафе и да си цъкат във фейсбук с надежда, че ще ги огрее.

Трябва да ти се признае, че успя да ме ядосаш без нищо грешно да си казал.

Коментар

Working...
                                X