Първоначално изпратено от Монти
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеВинаги познавам. Нали затова съм все още на борсата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеТебе те знаем....
Бой с едната буза, след това бой с другата.....:След това отваряш бузките и бой, бой, бой....p
пп Шегичка ! Всички сме така.. Нашето време наближава .....Разсмя ме!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеЗначи да очакваме още спад на лихвите и търсене на алтернатива за много пари
http://www.capital.bg/politika_i_iko...li_pod_nulata/
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеЗначи да очакваме още спад на лихвите и търсене на алтернатива за много пари
http://www.capital.bg/politika_i_iko...li_pod_nulata/
Как коментирате инфото за отрицателни лихфи на парите в ЦБ...?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениенали си спомняш че беше в онази дружинка която ме нападаше ,когато ХИМ беше 2,2 а аз мислех за 1,65....и после в друга подобна когато ще стане 1,35 при 1,65...и друга подобна когато мислех за под 1,2.....
е тази е бъдеще ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Не приемам иронията от теб.....
Аз пък съм доволен от пропуснатите загуби на нашата борса и че влезнах във валутните редове но в брой....турски лири ,руски рубли ,долари ,франкове...все плюсове....а на нашата пробвм табаците и петрол и хиката...
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеВинаги познавам. Нали затова съм все още на борсатаи после в друга подобна когато ще стане 1,35 при 1,65...и друга подобна когато мислех за под 1,2.....
е тази е бъдеще ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеНе е за първи път....
Но може някой път да познаеш....след една ,две години....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеНе мога да споря с теб...Все пак си на второ място по прогнозите......
Аз пък съм доволен от печалбите....!!!!!
Аз пък съм доволен от пропуснатите загуби на нашата борса и че влезнах във валутните редове но в брой....турски лири ,руски рубли ,долари ,франкове...все плюсове....а на нашата пробвм табаците и петрол и хиката...
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеНе съм съгласен с теб.
Но може някой път да познаеш....след една ,две години....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЧичо, нашето време ще дойде ,когато това правителство подаде оставка...
До тогава Софикс ще вика бой а индексите ще падат....това е за съжаление бъдещето.....
Аз пък съм доволен от печалбите....!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЧичо, нашето време ще дойде ,когато това правителство подаде оставка...
До тогава Софикс ще вика бой а индексите ще падат....това е за съжаление бъдещето.....
Коментар
Коментар