Усещам полъх зад гърба си. Дано е от попътен вятър а не от идваща мецана чакаща да ме....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от DutyFree Разгледай мнениеСветовната култура създава повече приходи от телекомуникациите
Ай щига ве, ТО ОТ ВАРНА ДО ШУМЕН ИМА НАД НЯКОЛКО СТОТИН ТРАКИЙСКИ СВЕТИЛИЩА ОТ ПРЕДИ ЕЛАДА И ГЪРЦИТЕ, ДАЖЕ!!!!!
Обаче, нашите с асфалт ги покриха, хахахаха
Особено в кв.Виница гр. Варна имаше парчета бял мрамор, по земята на новият път на копитото и ЛИЛЯНА ПАВАЛОВА беше снимана с явно хубав фотоапарат и се виждаше ясно. А бе въобще, мила родна картина..
Коментар
-
Световната култура създава повече приходи от телекомуникациите
Ай щига ве, ТО ОТ ВАРНА ДО ШУМЕН ИМА НАД НЯКОЛКО СТОТИН ТРАКИЙСКИ СВЕТИЛИЩА ОТ ПРЕДИ ЕЛАДА И ГЪРЦИТЕ, ДАЖЕ!!!!!
Обаче, нашите с асфалт ги покриха, хахахаха
Особено в кв.Виница гр. Варна имаше парчета бял мрамор, по земята на новият път на копитото и ЛИЛЯНА ПАВАЛОВА беше снимана с явно хубав фотоапарат и се виждаше ясно. А бе въобще, мила родна картина..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеА подобни реклами разрешени ли са тук в сайта?
Само да поясня, че това е информация за безплатно събитие. На това събитие не се предлагат продукти. Дискутира се аналитична информация без препоръки.
Така че не е реклама.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеИма си правила. Ако зависеше от мен, БФБ щеше да е на други нива. Защо мислиш съм тук??
Коментар
-
Първоначално изпратено от Repoman Разгледай мнениеЛитна, ама останалите не са.
Дано да издържи дъното на което седим в момента, че нещо много нестабилно взе да става положението.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеИма си правила. Ако зависеше от мен, БФБ щеше да е на други нива. Защо мислиш съм тук??
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеПървата лястовичка ФПП литна в небесата.
Дано да издържи дъното на което седим в момента, че нещо много нестабилно взе да става положението.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gunnar Разгледай мнениеПоне Елана се опитват да поддържат интереса към БФБ, който и без това клони към 0. Добре че не зависи от теб кое е разрешено и кое - не.The strongest stand last.
Коментар
Коментар