Първоначално изпратено от Toranaga
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеБиете ли ги?
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеХм, не знам какво имаш предвид по-добре, ама БВП на глава от населението им е 3 пъти по-ниско от нашето
Коментар
-
Първоначално изпратено от Toranaga Разгледай мнениесподелям мнение за оптимизъм, въпреки, че там правителството направи 2 големи грешки тази година. Но пак е по/добре от БГ!!! И то в пъти!!
Като четох статистиката, се сетих за теб. Надявам се, да не съм те засегнал!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеКаква ни е връзката с Виетнам не разбрах
Като четох статистиката, се сетих за теб. Надявам се, да не съм те засегнал!!
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнениеВероятно има впредвид ,че оборота с акции е около 49000, останалите са компесаторки и облигации. Има платформи ,които така смятат оборота.Vanitas vanitatum...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнениеТаблицата не се нуждае от коментар наистина. Защо ли имам усещането, че тепърва ще ставаме свидетели на нови антирекорди?
Dex - имам нешо за теб ..
http://en.stockbiz.vn/News/2015/12/1...t-in-2015.aspx
Коментар
-
Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнениеВейдъра извади официалните факти,а когато фактите говорят и...... мълчaт.
Vanitas vanitatum...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениевключих се в темата само за да ти кажа, че не е правилно да се напише "антирекорд по най-нисък оборот"
от там нататък съм посочил, че цитираните от мен цифри се отнасят за софикс ..................... това, че ти ги оспорваш тези цифри и казваш, че "тези данни които си цитирал, но нямат нищо общо с действителността защото на всички тези дати оборотът е по-висок от днешния оборот" си е твое лично мнение което не ме касаеТака или иначе спора е излишен.
Много добре ми е ясно че "Антирекорд" не е правилно, но след 20 месечната серия на борсата за която споделяш, едва ли е удачно за когото и да било да пише за и "рекорди", ... обикновено рекордите са позитивни, а БГ се записа в световната история с най-негативните борсови рекордиLast edited by desperado; 09.12.2015, 23:38.
Коментар
-
Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнениеВейдъра извади официалните факти,а когато фактите говорят и...... мълчaт.
Коментар
Коментар