IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Toranaga Разгледай мнение
    затова пък потенцяла в пъти по/голям от БГ!!
    Това кой професор го казва?

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
      Биете ли ги?
      Голям студ навън бе,тия мечки би трябвало да са им замръзнали курабиите вече.

Коментар

• ебати скуката ..... така ше май докато Дидо Дебелия не посочи министрите си ..... Монти пак ще намаже с табака .....
        Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
          Хм, не знам какво имаш предвид по-добре, ама БВП на глава от населението им е 3 пъти по-ниско от нашето
          затова пък потенцяла в пъти по/голям от БГ!!

Коментар

споделям мнение за оптимизъм, въпреки, че там правителството направи 2 големи грешки тази година. Но пак е по/добре от БГ!!! И то в пъти!!

Като четох статистиката, се сетих за теб. Надявам се, да не съм те засегнал!!
            Хм, не знам какво имаш предвид по-добре, ама БВП на глава от населението им е 3 пъти по-ниско от нашето

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
              Каква ни е връзката с Виетнам не разбрах
              споделям мнение за оптимизъм, въпреки, че там правителството направи 2 големи грешки тази година. Но пак е по/добре от БГ!!! И то в пъти!!

Като четох статистиката, се сетих за теб. Надявам се, да не съм те засегнал!!

Коментар

• Биете ли ги?

Коментар

• Идеално, когато намалява оборота е индикация за обръщане на тренд, нали така ...
                  Last edited by pepe1234; 10.12.2015, 12:56.

Коментар

+++++++++++++

Dex - имам нешо за теб ..

http://en.stockbiz.vn/News/2015/12/1...t-in-2015.aspx

Каква ни е връзката с Виетнам не разбрах

Коментар

• http://www.investor.bg/novini-i-anal...oemvri-207558/

за да се види, че резултата не е еднодневка!!

Коментар

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
                        Вероятно има впредвид ,че оборота с акции е около 49000, останалите са компесаторки и облигации. Има платформи ,които така смятат оборота.
                        Колегата е взел инфото от тук...
                        Vanitas vanitatum...

Коментар

• Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнение
                          Таблицата не се нуждае от коментар наистина. Защо ли имам усещането, че тепърва ще ставаме свидетели на нови антирекорди?
                          +++++++++++++

Dex - имам нешо за теб ..

http://en.stockbiz.vn/News/2015/12/1...t-in-2015.aspx

Коментар

• Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнение
                            Вейдъра извади официалните факти,а когато фактите говорят и...... мълчaт.
                            Таблицата не се нуждае от коментар наистина. Защо ли имам усещането, че тепърва ще ставаме свидетели на нови антирекорди?
                            Vanitas vanitatum...

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                              включих се в темата само за да ти кажа, че не е правилно да се напише "антирекорд по най-нисък оборот"

от там нататък съм посочил, че цитираните от мен цифри се отнасят за софикс ..................... това, че ти ги оспорваш тези цифри и казваш, че "тези данни които си цитирал, но нямат нищо общо с действителността защото на всички тези дати оборотът е по-висок от днешния оборот" си е твое лично мнение което не ме касае
                              е на телефона в колата не съм обърнал внимание, че си писал че цифрите са за Софикс, Така или иначе спора е излишен.
                              Много добре ми е ясно че "Антирекорд" не е правилно, но след 20 месечната серия на борсата за която споделяш, едва ли е удачно за когото и да било да пише за и "рекорди", ... обикновено рекордите са позитивни, а БГ се записа в световната история с най-негативните борсови рекорди
                              Last edited by desperado; 09.12.2015, 23:38.

Коментар

• Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнение
                                Вейдъра извади официалните факти,а когато фактите говорят и...... мълчaт.
                                не бързай да се радваш ...................... е сега джипса ще се събуди зад голямата вода и ще вземе да лае

Коментар

Working...
                                X