If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Това не е вярно! Категорично не е вярно. Поздравления за това, че сте познали тренда, но се чудя как е възможно мечките в България да са излезли на загуба след като са хванали посоката. Явно им липсват други умения. Лека и доходна.
Поздравления за позналите тренда и още по-големи поздравления за портфейлите на печалба. Аз познавам доста такива за 2015 година.
При "вечни" къси (говоря за наистина вечни до отписване от борсата) , да имам няколко такива и скоро ще ги изчистя
Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Това не е вярно! Категорично не е вярно. Поздравления за това, че сте познали тренда, но се чудя как е възможно мечките в България да са излезли на загуба след като са хванали посоката. Явно им липсват други умения. Лека и доходна.
Поздравления за позналите тренда и още по-големи поздравления за портфейлите на печалба. Аз познавам доста такива за 2015 година.
доста.....:
Само да ми кажеш при липса на реални къси как мечките могат да печелят...
Три пъти съм искал акции на зрънчо и на хим и нямаше кой да ми даде за 10К....
Единствения начин е да залагат на дъна или на компании с печалба над нормалното.....
Ти също ли си на печалба....
Аз също съм на минус и си признавам. На + са само тия на ДЕМО-то
Браво Монти !
Абе как пък един път никой не каза евала за вярната прогноза на Монти.
Тук май никой не иска да признае като сбърка и да похвали някой друг
ПП: Говорим за прогноза за SOFIX най - близка до 430 ( всъщност до 450 където за сега Ташункото води )
само гледай годишните резултати ...
Почва се от плюс 50% и се стига до минус 1,2%......и то на косъм....
то затова няма борса....
Или тези който са изгубили са излезли или форумците са бетер Настрадин Ходжа и Хитър Петър....
казано е колкото е по голям портфеил ,толкова по големи загуби на мечи пазар а на нашата е невъзможно без огромни загуби а всичките са с огромни портфеили и с виждани за софикс 700...и прилични печалби...
как се преобразуват тези портфеили на печалба само мистър сенко знае....
Някога споменЪ мислеше , че повече били агенти на ИП.......и викачи за определени позиции...но дали е така..
А кой ще познае точното ниво на софикс не е важно ,важното е тенденцията за тази година.....дали нагоре или надолЕ...
Ще ми е интересно пак да си кажат мнението корифеите с печалбите....
щото и аз съм на минус....
Знаем се ,само грешни прогнози и големи печалби.....
типично за форума....
Няма нужда да ми отговаряш ,защото ако беше софикс над 520 печалбата щеше да е е над 300%.....
Браво Монти !
Абе как пък един път никой не каза евала за вярната прогноза на Монти.
Тук май никой не иска да признае като сбърка и да похвали някой друг
ПП: Говорим за прогноза за SOFIX най - близка до 430 ( всъщност до 450 където за сега Ташункото води )
Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
- Ти пък не си ги и оставял за миг дори и през почивните дни !
Но аз ще се извиня на колегите за грешната си прогноза от 565 за -SOFIX !!! По време на прогнозирането , бях твърдо убеден , че няма да видя повече ниво под 516 за Sofix !
- В движенията, успях да се пренастроя, защитих и реализирах добър резултат за изтеклата година >22% /тъй като работя със затворен портфейл от 20,11,2012г. до сега , лесно се отчита/ - но въпреки всичко , все пак той си остава виртуален
Знаем се ,само грешни прогнози и големи печалби.....
типично за форума....
Няма нужда да ми отговаряш ,защото ако беше софикс над 520 печалбата щеше да е е над 300%.....
- Ти пък не си ги и оставял за миг дори и през почивните дни !
Но аз ще се извиня на колегите за грешната си прогноза от 565 за -SOFIX !!! По време на прогнозирането , бях твърдо убеден , че няма да видя повече ниво под 516 за Sofix !
- В движенията, успях да се пренастроя, защитих и реализирах добър резултат за изтеклата година >22% /тъй като работя със затворен портфейл от 20,11,2012г. до сега , лесно се отчита/ - но въпреки всичко , все пак той си остава виртуален
майтапа настрани но няма да се учудя ако фондовете започнат да купуват за да си дигнат доходността през оставащите 3 сесии до края на годината
Не е Препоръка!!!
И какво ще вдигнат някой и друга позиция с 1-2%,голямата работа.
Коментар