Първоначално изпратено от precakanoto
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеНещо ръста се сецна.
Жалка картинка.))
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Има ли логика в избора на дружествата. Виждам, че има и доста от неликвидните "буклуци", малките "тигри" или както е модерно да им казват..Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Четири от българските универсални пенсионни фонда са генерирали отрицателна доходност на годишна база през първия месец на 2016 г. Това показват изчисления на "Капитал" на база данните за един инвестиционен дял към края на януари. Най-лошо е представянето на "ДСК–Родина", които са изгубили 3.88% от стойността си през последните 12 месеца, следвани от бившето "Ай Ен Джи (ING) Пенсионно осигуряване" - Ен Ен, с 3.8%. Останалите пет универсални фонда отбелязват повишаване на стойността на един инвестиционен дял, като най-голямо е увеличението при "Съгласие" (2.11%) и "Топлина" (1.56%). Сходно е представянето и при останалите два вида схеми – професионалните и доброволните.
http://www.capital.bg/biznes/moiat_k...nata_na_minus/
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеДнес ги бих, блъсках и ****
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеГолема скука днес, бе другари .... К'во става......
Докато основния участник на БФБ - Пенсионните Фондове, които неморални и незаконни вече не инвестират на БФБ, не се появят, положението ще е все такова.
Говорим да си инвестират по 200-300 милиона на гофина на БФБ,. колкото се пада на база постоянно вървящите им вноски, които са не рекордни ниваBulls on BSE
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеДнес ме биха, но не много
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеНе се давам, а си признавам.
Мисля, че така е редноLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеНема да се даваш.Днес аз ги бих.Даже в един момент си беше дране.Спомних си 2007 г.
Мисля, че така е редно
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеДнес ме биха, но не многоLife won't wait for you.
Коментар
Коментар