IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Надявам се съвсем скоро да се целунем и с ЕМА 200

Коментар

• Първоначално изпратено от mechka 429 Разгледай мнение

Какво се оказа - докато индексчето бавно върви към 500, който има от short Sofix-a на Никито поне е защитен от спада и добавя дори по някоя стотачка..

Разправях му на Батя, а той го обяви за висш пилотаж и не ми повярва. А аз не виждам нещо по естествено и логично от това, когато светът се избушва - да си в шорта
      Гледам на шорта временно като на склад за кеш
      Кво гледаш бе ....... па незнам как да те нарека......... кви къси изаш че чакаш пари от там........ние къщо гледаме оборота на късия софикс ........ ящи кинти там ...... егати шпек...улантите
      Last edited by O2; 23.02.2022, 19:21.

Коментар

• Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение
        Имам един въпрос към оптимистите.
        Колеги, как смятате, че биковете ще спечелят мача, след като тях въобще ги няма на игрището? Аз на терена виждам само отбора на мечките.
        Какво се оказа - докато индексчето бавно върви към 500, който има от short Sofix-a на Никито поне е защитен от спада и добавя дори по някоя стотачка..

Разправях му на Батя, а той го обяви за висш пилотаж и не ми повярва. А аз не виждам нещо по естествено и логично от това, когато светът се избушва - да си в шорта
        Гледам на шорта временно като на склад за кеш

Коментар

• Първоначално изпратено от Brassob Разгледай мнение

Че то и на ФИБ има реклама по телевизията. Ма си траем.
          Точно така!
          Такива компании и акции следва да се рекламират! А не БИЙН Гаражни СтарТъпи, Междуанродни Акции без къси и без проспекти на български и финансови данни, Биткойн Залози без инфо на български и т.бн.
          ТОВА Е ДЪРЖАВНА БЪЛГАРСКА БОРСА - трябва да се работи за български компании А НЕ ЗА ЧУЖДИ!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение

Защо, кое не е така?
            Като отвориш сайта на БЪЛГАРСКАТА ФОНДОВА БОРСА, виждаш оборот от сто хиляди в Български акции и РЕКЛАМА НА БИТКОЙН ЗАЛОЗИ!!
            Това е направено с цел да съсипе борсата и останалите 400 търгуващи да си загубят парите в залози за нещо, за което няам дори информация на Български, това е скандално! НО РЕКЛАМА ИМА!
            Че то и на ФИБ има реклама по телевизията. Ма си траем.

Коментар

• Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнение

Харко спри се бре момче ) пий си хапчетата редовно )
              Защо, кое не е така?
              Като отвориш сайта на БЪЛГАРСКАТА ФОНДОВА БОРСА, виждаш оборот от сто хиляди в Български акции и РЕКЛАМА НА БИТКОЙН ЗАЛОЗИ!!
              Това е направено с цел да съсипе борсата и останалите 400 търгуващи да си загубят парите в залози за нещо, за което няам дори информация на Български, това е скандално! НО РЕКЛАМА ИМА!

Коментар

• Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение

Здравко, гот ли е?
                Гледам от седмица на сайта на борсата стои реклама за БИТКОИН ЗАЛАГАНИЯ. Те са направени за такива като теб, залагай там, брат!
                Гусин Маринов и Маньо нали това ви обясняват от толкова време, че всичко е шит, единствено БИЙН Гаражните старТъпи - растеж и дивидент от догодина са за вас! Вече и Биткойни!

Харко спри се бре момче ) пий си хапчетата редовно )
                Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

Добре де, и аз имам един въпрос ! Като виждаш само мечки до къде смяташ, че ще падаме ? Вярно не се възстановяват, но и не виждам някакъв голям мерак за разпродажби !
                  Здравко, гот ли е?
                  Гледам от седмица на сайта на борсата стои реклама за БИТКОИН ЗАЛАГАНИЯ. Те са направени за такива като теб, залагай там, брат!
                  Гусин Маринов и Маньо нали това ви обясняват от толкова време, че всичко е шит, единствено БИЙН Гаражните старТъпи - растеж и дивидент от догодина са за вас! Вече и Биткойни!

Коментар

Колеги, как смятате, че биковете ще спечелят мача, след като тях въобще ги няма на игрището? Аз на терена виждам само отбора на мечките.
                    Добре де, и аз имам един въпрос ! Като виждаш само мечки до къде смяташ, че ще падаме ? Вярно не се възстановяват, но и не виждам някакъв голям мерак за разпродажби !

Коментар

Явно си в огледална зала,- излез и се разходи...- и образа си не познаваш

Коментар

Колеги, как смятате, че биковете ще спечелят мача, след като тях въонще ги няма на игрището? Аз на терена виждам само отбора на мечките.
                        Виждам голямо ослушване, мечки не. Трябва ли да подчертавам, какъв е политическият момент във външен аспект? Кога и колко ще утихне, не се знае точно, но има виждания, че основното приключи. Няма как един ден след това да се появят бикове. Трябва да се почака.
                        М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Имам един въпрос към оптимистите.

Коментар

• Рибарче, не ми обяснявай как се ловят шарани, защото съм много по-добър рибар от теб.

Коментар

Здравко, ти така пишеше и за Алтерко, помниш ли? Там търпението ми беше възнаградено и купих на добри нива. Надявам се, че и на други места ще купя на добри цени
                              Какво ти е възнаградено,като чисто (и то на хартия само) я си направил 500лв,я не
                              И стоиш на тръни да не си загубиш целия смешен акаунт

Отделно купуваш след пробив на 200 ма и 200 ема и след като 15 месечен булл тренд беше счупен.
                              Ти си толкова заблуден трейдър ,че няма повече на къде.
                              Разчиташ 100% на късмет.А такива пишман трейдъри не издържат много на пазара

Само най-големите ахмаци се хвалят,че уж имали някакви печеливши трейдове.Това е комплекс за малоценост !
                              Никой голям играч няма да тръгне да се хвали по форумите,че бил направил 100 или 1000лв
                              Видиш ли такъв,това е 100% балък да го запомниш от мен
                              Last edited by petrg5s; 23.02.2022, 13:16.

Коментар

Здравко, шегуваш ли се или говориш сериозно?! Питам за да знам как да отговоря.
                                Напълно сериозно, цената на Алтерко пада от ноември-декември ! Аз не споря, че няма спадове по много позиции, а че няма бутане да се излиза на всяка цена, по долу го писах това !
                                Last edited by Zdravko; 23.02.2022, 13:01.

Коментар

Working...
                                X