Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеИскаж да кажеш че може да спестяват данък,защо тогава не ги прекараха през борсата.....щяха да отнесат едва още около 500 броя!
Те си знаят, но когато е бизнес за милиони в 2-3 сделки, нещата не винаги са само в цената на една от сделките
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеДругари, цената при такива комплексни сделки не винаги е тази, която се обявява.Не забравяйте, че в момента Миролио продава Техномаркет на Шиши.При Дунарит също се чака сделка. Така че не е толкова важна цената при блоковата сделка а момента в който се сключва. Точно преди ОСА. Миналата година горе долу пак по същия начин Шиши излезе на светло с 5%. И си раздаде дивидент. Може и сега същото да стане.,защо тогава не ги прекараха през борсата.....щяха да отнесат едва още около 500 броя!
Last edited by спекуланта; 15.03.2016, 17:19.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеНе казвам, че това ще се случи, но засега схемата е същата
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Разбери маркета...
колкото повече се купува на пазарна толкова повече печелят спекулантите...
Обикновенно се ъпърства ,когато трябва да се продава или да се вдигне дадена позиция изкуствено ....
тогава хората който като мен знаят че трябва да продават го правят но и съобщават във форума , но тези който са лакоми хем лъжат за целите при продажба ,хем заблуждават другите че вместо да продават трябва да купуват...
А са адекватни и им се вярва , защото до този момент е вървял нагоре....и подвеждат........
нека да ъпърстват сега.....
Стават за посмешище.....опитаха се един ,два пъти и използваха конюктурата в подкрепата на тим и се провалиха....
Тим , Хика , Фиб , ЕУБГ крепи но го прави в свой интерес и с малки количества а не да пълни нашите кесии....Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iblis Разгледай мнениеВсичко това чакаме, дивидента деLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеДругари, цената при такива комплексни сделки не винаги е тази, която се обявява.Не забравяйте, че в момента Миролио продава Техномаркет на Шиши.При Дунарит също се чака сделка. Така че не е толкова важна цената при блоковата сделка а момента в който се сключва. Точно преди ОСА. Миналата година горе долу пак по същия начин Шиши излезе на светло с 5%. И си раздаде дивидент. Може и сега същото да стане.
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнениеБраво Киро , останахте само няколко човека които се опитвате да представите една по-реална картина на БФБ .
Като новак на борсата преди близо 2 години пострадах точно от ъпъри които вярвам го правят умишлено /поне повечето от тях/.
За новите колеги мога да кажа само да внимават.Life won't wait for you.
Коментар
-
Другари, цената при такива комплексни сделки не винаги е тази, която се обявява.Не забравяйте, че в момента Миролио продава Техномаркет на Шиши.При Дунарит също се чака сделка. Така че не е толкова важна цената при блоковата сделка а момента в който се сключва. Точно преди ОСА. Миналата година горе долу пак по същия начин Шиши излезе на светло с 5%. И си раздаде дивидент. Може и сега същото да стане.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнениеБраво Киро , останахте само няколко човека които се опитвате да представите една по-реална картина на БФБ .
Като новак на борсата преди близо 2 години пострадах точно от ъпъри които вярвам го правят умишлено /поне повечето от тях/.
За новите колеги мога да кажа само да внимават.
Разбери маркета...
колкото повече се купува на пазарна толкова повече печелят спекулантите...
Обикновенно се ъпърства ,когато трябва да се продава или да се вдигне дадена позиция изкуствено ....
тогава хората който като мен знаят че трябва да продават го правят но и съобщават във форума , но тези който са лакоми хем лъжат за целите при продажба ,хем заблуждават другите че вместо да продават трябва да купуват...
А са адекватни и им се вярва , защото до този момент е вървял нагоре....и подвеждат........
нека да ъпърстват сега.....
Стават за посмешище.....опитаха се един ,два пъти и използваха конюктурата в подкрепата на тим и се провалиха....
Тим , Хика , Фиб , ЕУБГ крепи но го прави в свой интерес и с малки количества а не да пълни нашите кесии....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеПепе, само ъпъри като теб се хвалят и надуват бузи за да дигат индексите, аз уважаеми търгувам повече от 20г. акции.Вие мислите, че пазара започва и свършва с Вас, хайде по- скромно
и по трезво
.Това, което ти смяташ за голям успех, за мен е неуспех
За новите колеги мога да кажа само да внимават.Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
??? Къде и как ме квалифицира като ъпер??? Я дай дефиниция за ъпер, че нещо се чувствам странно в тази категория. И кои точно сме ние?
Иначе като имаш толкова опит, защо не помагаш на новобранците, които цитираш във всеки пост, а само мрънкаш и то безпочвено явно, щото си си доволно напред...Last edited by pepe1234; 15.03.2016, 16:28.
Коментар
Коментар