If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Да и купувам....
Не знам какъв си да ми даваш акъл ,но ако не разбереш простото правило ,купува се при спад и се продава при качване...само миналата година съм го правил три пъти...
А с Manyface God" ако правите седянка....той продаде гагарин на 41 а аз на 51....
Нещата не са толкова прости. Спомни си историите с петрол и КТБ. Според мен случаят не е точно такъв, но идкам да кажа, че не всеки спад трябва да се купува. Умението е да знаеш кога да пазаруваш и кога да оставиш кинжалите на други.
Въпросните цени има шанс още днес да видиш.
Как все се буташ в такива куци "ракети", не мога да те разбера?!
Да и купувам....
Не знам какъв си да ми даваш акъл ,но ако не разбереш простото правило ,купува се при спад и се продава при качване...само миналата година съм го правил три пъти...
А с Manyface God" ако правите седянка....той продаде гагарин на 41 а аз на 51....
Маркета реагира и смятам ,че ще видим цените от 45 при гагарин и 50 при БТН....
Когато големите се ритат ,страдат малките ,като нас......
не е препоръка....
Това показва смилянския боб....
П.П- но хубавото както казва един колега по долЕ ,че ще купуваме по еФтино ....
Пепе, и аз няма какво да си кажа с такива невъзпитани пубери...Избивай си коплексите другаде, мен не ме интересуват твоите срещиАз пък троловете хич и не се мъча да ги помня
Пепе, Винаги сък помагал на младите - това се прави на лични.Бил съм против методите да подвеждаш , колеги за дребни облаги..Що се отнася, до определения, то ти без да те питат вече ме определяш като мрънкаш- когато работя само с факти и умряла лисица..Много невъзпитано, да не кажа нещо друго..Бъди коректен и не нападай колеги , без причина, аз го правя.Кое е мрънкането момче, да не си празен ъпар и да си хвалиш акциите ли.Аз съм от основаването на форума и не сък си сменял ника
Чичка, ти май си живееш в някаква паралелна реалност и собствен свят... явно на теб няма повече какво да ти кажа, с 18 хил поста си, а от теб друго не съм запомнил освен да се оплакваш.. Айде със здраве, за да не се почувстваш пак наскърбен Не те знам в какъв форум си и откога, на последната среща на форума не те видях...
Само си казвам мнението.тук ликвидността е почти нулева и тези 410 бройки са си показател.... а сигурно има повече ама вече цената е доста по надолЕ....и требва некой час на желаещите да решат дали да продават ....
А генчо и пенчо са фактор за разлика от теб и мен.... защото става въпрос за пари и такси...
От Генчо и Пенчо само единия е важен, другият така и не ми беше ясен каква роля играе тук, а и вече е аут.
Истина е че всичко е възможно тук, рискът е ясен, а какво и накъде само времето ще покаже.
Коментар