If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Софиксов, какъв вазелин ползваш.Ние разбрахме, че свикна и много ти е гот
Не си прав, най-вероятно се е надумкал с адсици като сфи и оттам насетне отчитат растеж по време на падане на индекса Но знаем, че вече няма за къде още да се надува ))
Софиксов, аз се занимавам само с инвестиции, твоя занаят с вазелина не искам да го учаНа тебе борси не ти трябват, ти си по тънката част.Пък и име му измисли на онова нещо..лупкане..Бъди щастлив, но излиза, че не си за тази темаНаправи си някоя нова и розова тема, а иначе ти вярвам, че си много добър
Кажи сега днес кои акции ти скочиха , че си толкова доволен..Ти си изкара портфолиото от 200 компании..Все твоите акции поскъпват. Няма да е от ръстовете това, сигурно е от любовта на мечо и вазелина.
Ами моите акции скачат, защото съм много добър и съм направил правилен избор бе, Кире! Аз за чий *** съм на борсата, ако не мога да намеря добри акции
Кире, Кирееее, има още много да учиш!
Кажи сега днес кои акции ти скочиха , че си толкова доволен..Ти си изкара портфолиото от 200 компании..Все твоите акции поскъпват. Няма да е от ръстовете това, сигурно е от любовта на мечо и вазелина.
Коментар