If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Абе друга работа немате ли си...
ще питате тиквата за борсата ,той ще ви говори за магистрали и данъци....без да ви отрази даже...
Ще ви препратят към Черешаря а там скоро е урожая по кюстендилско......
то верно сте заблудени много.....от главния виновник вие помощ искате...
ще вземете да ни натресете някой данък....
Добро утро на всички!
Утре г-н Боко щял да гостува в предаването на Ризова и да отговаря на въпроси, които предаването събира вчера и днес. Позволих си да задам един въпрос на нашето светило , ето го и него:
"Здравейте, премиера е известен, че винаги знае как да се хареса на всички. Искам да попитам, защо не успява да се хареса на българския капиталов пазар - Защо капиталовия пазар ви мрази г-н Борисов? Приложил съм снимка на основния индекс на БФБ АД - СОФИКС, която показва че въпреки неспирните протести, спирането на еврофинансиране, въпреки фалита на КТБ, индекса следващ цените на публичните компании е нараснал по времето на кабинета Орешарски с +35%, на втората графика се вижда че от идването на кабинета Борисов 2 на власт до днес 15.04.16, същия индекс не спира да пада, като стигна -17%!!! Капиталовия пазар е огледало на икономиката и трябва да расте, защото левчетата от нашите пенсии са инвестирани там и това ще е добре за всички, та защо не Ви обича? Възможни отговори - 1. национализация на ПФ, 2. Неработещо КФН, 3. Кабинет със слаби финансисти неразбиращи от инвестиции и много счетоводители разбиращи от данъци, 4.Страх от беззаконие и кражба на фирми, 5.Държава, която за разлика от Румъния не подкрепя борсата си."
Дали Горанката вече му е написал отговора?
останалите въпроси може да видите на стената на предаването тук
Аз пък съм шокиран, че ходиш да (пре-)договаряш депозити...
здравей и добре дошъл!
Няма как - оставих една малка но бързоликвидна сума на Свободен депозит - всичко се случва, само не и ликвидността на бфб , така че ако ми поттрябват пари искам да имам ликвидни такива за 2-3месеца. Всичко останало е на бфб и във ВФ(за ужас на Мариян). Хората са сложили такса за откриване, такса за закриване, такса за теглене и дори такса за поддържане на сметката на месец по 1лв!!! Наистина казват вече не ни давайте повече пари!
Поздрави!
Коментар