IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• утре ги почваме....според мен затвърдихме дъната....време е да отправим и един поглед в посока нагоре

Не е Препоръка!!!
    "В очите на завистта всеки успех е престъпление.."

Коментар

• Първоначално изпратено от 8ball Разгледай мнение
      Монти, не вкарвай политически детайли в темата, защото заради подобни неща заключват теми. И на мен ми се пише за пазара, но свързаноста му с политиката ще направи темата политическа и зависи от това кой е дежурен - прас катинарчето.

Прав си за съжаление....
      Много внимавам като пиша за банките , там положението е или хубаво или нищо....защото модераторите трият ,може и прави да са....
      Не може да си пише за българския фондов маркет без да е замесена политиката...
      фармите към министерство на здравеопазването , чез към енергииния регулатор , банките към банков надзор , табаците към ДПС и Тиквата...,адсиц към Черешаря ,застрахователите към КФН , строителите и трасе към дебелото лили ...и т.н.
      Ето днес на конгреса на ДПС немаше преставител на Ердоган и Тиквата а и Пеевски.... и се говореше за предсрочни избори другата зима....
      Ако пеевски е в немилост ,къде е тиквата в тази структура и той ли е в немилост пред доган.... без турците президент не може да се избере.... или тиквата и пеевски ще продължат дослука...
      Правете си изводите....
      Не е препоръка...

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
        Днес е ден на ДПС.....в сутрешните блокове са поканени техни дейци и бивши фактори...
        Ако ги слушаме внимателно , требва много да се притесняваме....
        намек за това че първия път Пеевски е не си е платил заемите в КТБ и къде са сега заемите му в многото му фирми ако реши да повтори номера......
        Ако е вярно това че Доган си иска парите от пеевски или това което му се дължи....
        Дикме ,Октай и т.н.......
        Не е препоръка....
        Монти, не вкарвай политически детайли в темата, защото заради подобни неща заключват теми. И на мен ми се пише за пазара, но свързаноста му с политиката ще направи темата политическа и зависи от това кой е дежурен - прас катинарчето.
        Last edited by 8ball; 24.04.2016, 18:59.

Коментар

• Сега искам, да напиша мнение за българския фондов пазар, но пряката му свързаност с политиката не ми позволява да го направя, защото може и тая тема "Оптимизъм на БФБ" (2) да заключат поради някакви си там измислени съображенийца и трябва ли да вардя и кой е дежурен днес..? След което да се пънат с дни по отключването и и накрая форума да опустее.
          Как човек да напише мнение за оптимизма на БФБ, след като виси угрозата от заключване на темата? По тази логика ще остане ли някой тук?. Всъщност вече има ли значение?

Коментар

• Днес е ден на ДПС.....в сутрешните блокове са поканени техни дейци и бивши фактори...
            Ако ги слушаме внимателно , требва много да се притесняваме....
            намек за това че първия път Пеевски е не си е платил заемите в КТБ и къде са сега заемите му в многото му фирми ако реши да повтори номера......
            Ако е вярно това че Доган си иска парите от пеевски или това което му се дължи....
            Дикме ,Октай и т.н.......
            Не е препоръка....

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
              Иксам да попитам рабирачите - кога ще ходим на 714, че вече ми омръзна и искам да иде лятото и да ходя на ексурзия ))

Питай Черешаря ,защото той работи за Софикс 100.... а неговия джоб за 9 с мнооооого нули.....
              Не е препоръка.....

Коментар

• Иксам да попитам рабирачите - кога ще ходим на 714, че вече ми омръзна и искам да иде лятото и да ходя на ексурзия ))
                Не е препоръка... !!!
                "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                  Откакто съм на борсата са се сменили няколко финансови министри. Интересното обаче е, че аз все още съм на борсата, а те вече не са министри Да сме живи и здрави!
                  Ми ти много ги лупкаш .

Коментар

• Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение
                    Какво е станало бе Монти !?

нищо имам бая парички във п.фонд и сега са решили да ни уморят и да ги приватизират.... а който има повече да дава на тези с по малкото....това е най малкото ,другото е борсата...

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

На коя борса си ...
                      Според мен си на алкохолната или на черешковата или на тиквената или на марсианската ...
                      Теб те правят на луд всеки ден а ти си доволен....и ги лупкаш в сънищата....
                      Не виждаш ли че в понеделник ще е следващата вълна разпродажби и още излизащи от кварталния магазин БФБ -завинаги .... ....но ти си доволен....
                      Какво е станало бе Монти !?

Коментар

Откакто съм на борсата са се сменили няколко финансови министри. Интересното обаче е, че аз все още съм на борсата, а те вече не са министри Да сме живи и здрави!

На коя борса си ...
                        Според мен си на алкохолната или на черешковата или на тиквената или на марсианската ...
                        Теб те правят на луд всеки ден а ти си доволен....и ги лупкаш в сънищата....
                        Не виждаш ли че в понеделник ще е следващата вълна разпродажби и още излизащи от кварталния магазин БФБ -завинаги .... ....но ти си доволен....

Коментар

• Когато финансовият пазар и надзор не е приоритет

Коментар

Life won't wait for you.

Коментар

• Откакто съм на борсата са се сменили няколко финансови министри. Интересното обаче е, че аз все още съм на борсата, а те вече не са министри Да сме живи и здрави!

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                                При първата пенсионна реформа баба Меца се показа от бърлогата. С тази пенсионна реформа ще ви хрусне за обяд. Дано не сте изненадани...
                                Честно да ти кажа - хич не ми дреме!

Коментар

Working...
                                X