If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
А дано да има повече бикове за напред Над две години мечи пазар та време му е вече да поемаме нагоре Минаха добри пакети последните седмици та много от продавачите ги задоволиха Успех на биковете!
Смешко, аз съм сто пъти по- голям мъж от тебе, че съм над 90% в акции и не ме е страх още да вкарвам пари.За тебе мъжеството кое е - да лъжеш , че си все на печалба.Нали сме се разбрали- за мен ти си пич, но не пракалявай с хвалбите, че става досадно смешно Те те нападам- това са майтапи- иначе не ти е лош порфейла, но..
Ми пусни твоя портфейл и ще го следим с голям интерес как се движи.
Смешко, аз съм сто пъти по- голям мъж от тебе, че съм над 90% в акции и не ме е страх още да вкарвам пари.За тебе мъжеството кое е e- да лъжеш , че си все на печалба.Нали сме се разбрали- за мен ти си пич, но не пракалявай с хвалбите, че става досадно смешно Те те нападам- това са майтапи- иначе не ти е лош порфейла, но..
Софиксов, само ти можеш с вазелин да ги биеш Кажи на Прецаканката къде да инвестира, че и тя малко да ги побие
Пак почваш да се заяждаш, а това не е добре. За токова години не разбрахте ли че не става със заяждане? Ми дръжте се като мъже де! Па вземете си признайте с Монти, че сте заложили на куци коне!
Излишъкът по консолидирания бюджет е достигнал 2.7 млрд. лв. към края на май, или 3% от прогнозния брутен вътрешен продукт (БВП). Подобни числа статистиката отчиташе през 2007 и 2008 г. – най-силните години за българската икономика.
Даже вече не е смешно...
Днес е края на месеца и бяха наизлезли куп ДФ и ПФ ама без да се ръсят много... най много бяха на тим ... Утре ще тренираме подводница....
Хайде сега пред целият форум да си признаеш че сбърка! Така правят достойните хора.
Коментар