If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не съм търгувал днес но мисля че разходите се възстановяват до час по сметката ти. Цяла сутрин малките търчат по баира няма ли вече да излезе някой голям така да видим сделки над 2000лв ?
само аз ли не съм очарован от факта, че реално си има комисион просто ще го възстановят накрая на месеца.....
като цяло е добра инициатива де, качихме се малко на Флагмана да видим в каква посока ще откара
Не съм търгувал днес но мисля че разходите се възстановяват до час по сметката ти.
Цяла сутрин малките търчат по баира няма ли вече да излезе някой голям така да видим сделки над 2000лв ?
И аз съм ъпер.Но докато не дойдат батковците от фондовете ще сме 1,2 стъпки напред-1,2 стъпки назад.Ще се радваме на оборот от 400к/ден и 1,2 % ръст в някой дни.
Ей големи цинцари сте били на това БФБ бе? Чакате "деня за акции" да си напълните гушките и после... до следващия "ден за акции". Така ли ще я караме вече?
Направо почвам да съжалявам собствениците на Еврохолда - явно толкоз са я окъсали, че трябва да подкрепят позициите си в деня без комисион, за да им излезе по-тънко...
Направо почвам да съжалявам собствениците на Еврохолда - явно толкоз са я окъсали, че трябва да подкрепят позициите си в деня без комисион, за да им излезе по-тънко...
Коментар