Първоначално изпратено от Монти
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнениеМомци, какво става... това ли беше падането? Да чакам ли на по-ниско?
Падането е временно явление ..
То продължава всеки ден от 10 до 15 часа и после идва възстановяването...на другия ден пак отначалЕ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
ТрЕбва да правят по 70 милиона печалба и всичко да дават на акционерите...примерно..Старите дивиденти 70 мил ли бяха?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zaki Разгледай мнениеНе е необходимо. Ако започнат да дават същите дивиденти, които са давали досега за привилегированите, но вече ги раздават върху всички акции, то ще са дали вече по-добра алтернатива от банковия депозит.
ТрЕбва да правят по 70 милиона печалба и всичко да дават на акционерите...примерно..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеКакво да кажа ,последните имах спор дали съм ги продал на 2,25 или на 2,20...и дали са обикновени или прив...
Да не стане пак скандал....
мисля че акциите на хим имат бъдеще само ако пуснат нови привил. и то на основата на старите...или някакви ценни книжа да конкурират банковите лихви...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеПетрола ще тръгне когато требва ...както цска...
като феникс ще бъде и когато никой не очаква...
Коментар
-
Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнениеИнтрадей трейдинга го одобрявам. По-добре всеки ден да печелиш по малко и да си на кеш, отколкото да чакаш с години да забогатееш с някоя сделка. По-добре всеки ден да капе по малко, но реални пари, отколкото да се надяваш, че акциите ти щели да поскъпнат много. Тук мненията ни съвпадат.Нищо не каза за Химимпорт АД (привилегировани) (6C4P / 6C4P) и за почти 35 ст. дивидент.
и дали са обикновени или прив...
Да не стане пак скандал....
мисля че акциите на хим имат бъдеще само ако пуснат нови привил. и то на основата на старите...или някакви ценни книжа да конкурират банковите лихви...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zaki Разгледай мнениеДнес ти ли избуши петрол с 20% с акции за 200 лв?
като феникс ще бъде и когато никой не очаква...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеРазбира се и още го казвам...
Продаваш 2К на 1,45 ,днес както аз купих примерно две к на 1,30-`1,31 и ги продавам на 1,38...и съм на кеш...
Изчислявай и си на кеш пак....... ...и не чакаш две години...
така ли еНищо не каза за Химимпорт АД (привилегировани) (6C4P / 6C4P) и за почти 35 ст. дивидент.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеРазбира се и още го казвам...
Продаваш 2К на 1,45 ,днес както аз купих примерно две к на 1,30-`1,31 и ги продавам на 1,38...и съм на кеш...
така ли е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеЧестито ви излизане на Англия от ЕС.Ей сега чакайте ръст догодина.Който продал продал.
До вчера се радваше, че ТИМ расте ....
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнениеТи казваше да се продават привилигированите, а те ще вземат почти 35 ст. дивидент.
Как да ти отговоря? Погледни си в платформата.
така ли е
Коментар
Коментар