Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнениеМежду другото когато ви заредят привилегиите за конвертиране ще се смиля и ще купя нещо на левче.
Поздрави.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениети като купи на 1.90 а после ми продаде на 1,35 ................ спомняш ли си го това?
или да ти припомня как разбиваше пакета си от 1000 акции като ми продаваше по 300 акции за да плащаш повече комисионни
или да ти припомня какво ме питаше на лични???
искаш ли?
да ти припомня ли?
===================
така, че като си знаеш насраното дупе би следвало повече уважение да проявяваш и да не ми се отваряш толкова
аре у лево
Поздрави.Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениети като купи на 1.90 а после ми продаде на 1,35 ................ спомняш ли си го това?
или да ти припомня как разбиваше пакета си от 1000 акции като ми продаваше по 300 акции за да плащаш повече комисионни
искаш ли?
да ти припомня ли?
===================
така, че като си знаеш насраното дупе би следвало повече уважение да проявяваш и да не ми се отваряш толкова
аре у лево
Куипх на 1.69 средно.
Скоро ше си ги върна на 1.25. Дори на 1.05 ама ти му треперии , аз мисля с да си пия мастиката с Ташункото докато ви гледам сеира.Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнениеКогато продадих на 1.35 преди месеци мина много време. Купих Софком на 3.5. Взех си дивидента и пак купих.
Ти си чакай на 1.6 пък квото сабя покаже.
Ния мечоците ще ви чакаме на пода че там секса е най-сладък
искаш ли?
да ти припомня ли?
===================
аре у лево
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениетова му е хубавото на борсата защото няма губещи и всички гарантирано печелят.............. като теб, де
Ти си чакай на 1.6 пък квото сабя покаже.
Ния мечоците ще ви чакаме на пода че там секса е най-сладъкМнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеПонеделникът може да се окаже черен за всички пазари.Прогнозата беше паунда
да направи паритет с долара,пълна лудница ще е.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеА сега вдигам тост за коравите и неуморни бикове
наздраве
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеКолкото повече чета, толкова повече се убеждавам, че има хора, които хал хабер си няма от борса.
Колеги, всеки може да купи или продаде нещо, но въпросът е дали е постъпил правилно или се е преебал. А това се разбира след време по движението на актива и/или на портфейла
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениеами ние дето продадохме вчера - днес почти се нахранихме
ти къде пак бля?
сега събота и неделя няма да спиш защото в понеделник сме пак нагоре
да направи паритет с долара,пълна лудница ще е.
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнениеЖив и здрав да си Вейдъре..
Аз съм много доволен щото прибрах 20% , а пък вие му мислете.
В момента си пия мастиката че утре може и по-скъпа да е............... като теб, де
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениеами ние дето продадохме вчера - днес почти се нахранихме
ти къде пак бля?
Аз съм много доволен щото прибрах 20% , а пък вие му мислете.
В момента си пия мастиката че утре може и по-скъпа да е.Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Колкото повече чета, толкова повече се убеждавам, че има хора, които хал хабер си няма от борса.
Колеги, всеки може да купи или продаде нещо, но въпросът е дали е постъпил правилно или се е преебал. А това се разбира след време по движението на актива и/или на портфейла
А сега вдигам тост за коравите и неуморни бикове
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнениеТия които продадохме нека се нахраним малко
ти къде пак бля?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеДа новината е лоша...
Да цял ден ми е едно гадно на гърлото, мъчно ми е.....
Но нека си признаем-
Англия беше троянския кон на САЩ в ЕС, даже в НАТО си има документи които са English Еyes Оnly - само за англо-говорящи страни
Може да е кофти за някои, но миграцията към Англия може да понамалее
След като Англия и Западна Европа се тресе - то може ЦИЕ да се окаже новия икономически тигър!
Много компании от UK ще се преместят тук, за да не губят пазар
Поздрави и бъдете оптимисти!
Тия които продадохме нека се нахраним малкоМнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Да новината е лоша...
Да цял ден ми е едно гадно на гърлото, мъчно ми е.....
Но нека си признаем-
Англия беше троянския кон на САЩ в ЕС, даже в НАТО си има документи които са English Еyes Оnly - само за англо-говорящи страни
Може да е кофти за някои, но миграцията към Англия може да понамалее
След като Англия и Западна Европа се тресе - то може ЦИЕ да се окаже новия икономически тигър!
Много компании от UK ще се преместят тук, за да не губят пазар
Поздрави и бъдете оптимисти!
Коментар
Коментар