Първоначално изпратено от Батя
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеКолеги, наближава краят на стрес тестовете, това е събитие което определено тежи на пазара последните 2 години - страха какво ще покажат те. Каквото и да покажат (най-много някои банки да трябва да вдигат капитала) пазарът ще си отдъхне, няма да го има сковаващото очакване, а всичко ще е ясно.
Така че според мен краят на мъките е близо, след месец банките, а след още няколко и пенсионните и застрахователите ще си минат по реда. Вече опираме до това кой чака да минат да заема конкретна позиция и кой решава да действа изпреварващо - аз лично за някои позиции съм първото, за други второто. Реших да си поразсъждавам малко, да ви видим вие какво мислите.
Айде успешна търговия!
Коментар
-
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнениеЩом си тук във форума и пишеш значи си съгласен с мен.
Ако не беше и не вярваше на БФБ, въобще нямаше да се занимаваш и да си губиш времето да спориш с менХаха, щеше да си се занимаваш с бачкане или да си на чуждите пазари, без да четеш Оптимизъм на БФБ Хаха
Коментар
-
Първоначално изпратено от White Walker Разгледай мнениеИ това го чувам, ама абсолютно същото, някъде от началото на 2010-та.
Ако не беше и не вярваше на БФБ, въобще нямаше да се занимаваш и да си губиш времето да спориш с менХаха, щеше да си се занимаваш с бачкане или да си на чуждите пазари, без да четеш Оптимизъм на БФБ Хаха
Bulls on BSE
Коментар
-
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнениеОт 2009 насам много неща се промениха. А това, че толкова дълго време го чуваш, означава, че краят наближаваСлед major пазари, идва ред на emerging и frontier пазарите, като нашия, така е било винаги, верно е, че възстановяването става по-бавно от очакваното и желаното, но се случва и вече редица показатели го показват
Коментар
-
Първоначално изпратено от White Walker Разгледай мнениеТова най-редовно го чувам от март 2009-та насам и все се оказва, че не е вярно!След major пазари, идва ред на emerging и frontier пазарите, като нашия, така е било винаги, верно е, че възстановяването става по-бавно от очакваното и желаното, но се случва и вече редица показатели го показват
Bulls on BSE
Коментар
-
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнениеМного мръсна вода изтече на БФБ, малко остана, с това мога да се съглася
Коментар
-
Колеги, наближава краят на стрес тестовете, това е събитие което определено тежи на пазара последните 2 години - страха какво ще покажат те. Каквото и да покажат (най-много някои банки да трябва да вдигат капитала) пазарът ще си отдъхне, няма да го има сковаващото очакване, а всичко ще е ясно.
Така че според мен краят на мъките е близо, след месец банките, а след още няколко и пенсионните и застрахователите ще си минат по реда. Вече опираме до това кой чака да минат да заема конкретна позиция и кой решава да действа изпреварващо - аз лично за някои позиции съм първото, за други второто. Реших да си поразсъждавам малко, да ви видим вие какво мислите.
Айде успешна търговия!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение5 k оборот?
Та какво 2007 модела на търговия беше чрез обирания само, сега е чрез чакане на изсипвания, и както обиранията тогава секнаха изведнъж, така и изсипвания, очевидно вече ги няма
Та всеки да си прави изводите математически, кое ще надделее и е по лесно и логично да се случиBulls on BSE
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеПотенциал потенциал но докато не стане всичко е в сферата на мечтите.Иначе дай боже и 300 % ръст че тъкмо капарирах един луксозен апартамент в Бургас на центъра та нямам нищо против да ми излезе без пари.
Гледам тиквата ,мнооого спокоен и ще прави рокада в правителството ,значи не мисли да си ходи скоро а ако е вярно ще гледаш борсата на тези нива още две години ...а и по ниско...
Само президенските избори могат да го бутнат....
Коментар
Коментар