Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Тони ако дойдат нидерландските банки, ПФ, ИФ и венчър фондове ще е по-добре за оптимизмаПътека се прави камък по камък!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Всички знаем какво ще стане с борсите когато/ ако този конфликт спре. Въпросът е какво е вкарано в цената дотук /говоря за големите борси и най-вече Дакс/. Днес има провал на преговорите и индексът е на червено с малко под 3%. Мисля си, че при следващият провал, това число ще бъде по-малко, тоест ще клони към нормален спад за деня. Какво би отежнило, какво не е вкарано? Спирането на петрол и газ от Русия според мен би довело до значителен спад, както и ако недай боже се хварли някаква "по-специфична" бомба. Един вид всичко останали развои без тези двата вече са вкарани в цената???
Пътека се прави камък по камък!
- 1 like
Коментар
-
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеПрез гегата ми е кой какво е казал! Аз печеля от борсова търговия, а не от мненията на форумците.
Виж темата за Експата и за Балонерко ,там си пише всичко
Коментар
-
През гегата ми е кой какво е казал!Аз печеля от борсова търговия, а не от мненията на форумците.
Last edited by Агресивен бик; 10.03.2022, 16:54.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение
Гледаш ли DAX-а?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеГледаш ли DAX-а?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеХаха, струва ми се че някой се опита да изманипулира пазара и да всее паника, ама май няма да му се получи.. Немците си клатят на -2% от сутринта.. драми няма.
Просто ще му бъдат прибрани евтинджос акциите на тоя хитрец
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеХаха, струва ми се че някой се опита да изманипулира пазара и да всее паника, ама май няма да му се получи.. Немците си клатят на -2% от сутринта.. драми няма.
Просто ще му бъдат прибрани евтинджос акциите на тоя хитрец
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение
Много ги разбирам нещатаИ при ръст и при спад все го разтягаш !
Щастлив човек !
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар