If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Пип да си в час какво мисли човека в момента а не преди години
Скарлатов: Има сериозен фундамент зад възхода на БФБ
За първи път се вижда много добра интеграция между Министерство на финансите, КФН, БФБ и Централен депозитар, коментира финансистът
Съгласевн съм на 100% със Скарлатов..
Лошото е , че когато се говорят тези неща веднага се появяват троловете на Черешко и Тиквун за да твърдят, че всичко е прекрасно в БГ няма корупция, няма нужда от реформи и изобщо искат спокойно да си крадат и дерибействат..Тези неща за съжаление се знаят от чуждите инвеститори, които чакаме да дойдат за да скочи Борсата
Прав е човека, затова и голям % от портфейла ми отдавна не е тук. Другите причини са:
-демографски срив;
-липса на предвидимост на законодателството;
-съдебна система;
- ниска производителност;
-малка доходност от дивиденти;
-олигарси преструващи се на загрижени за капиталовия пазар; и
Делянчо ли ама той мамин ,златен е кукла на конци като Пинокио....
БФБ прекрати търговията на основен пазар на три дружества
Енемона АД-Козлодуй, Енергони АД-София, Стел Солар 1 АД са преместени на Алтернативен пазар..
Това е истината ...бавно и славно.....
Щото нема нови качествени акции а старите са въздух под налягане....в мнозинството им.
Ами огледай се около себе си и самия себе си, оборота на БФбето, Свилозка, или Спийди, и ще се усетиш кой е нормален и кой не
Аз казвам че БФБ в сегашния ненормален вид и участници е нередовна, решаването на проблема изисква нов тип мислене - само хора като Скарлатов и Добрев може да го донесат, минава и след масово освобождаване на некомпетентните А те се познават по резултатите
Делянчо ли ама той мамин ,златен е кукла на конци като Пинокио....
БФБ прекрати търговията на основен пазар на три дружества
Енемона АД-Козлодуй, Енергони АД-София, Стел Солар 1 АД са преместени на Алтернативен пазар..
Това е истината ...бавно и славно.....
Щото нема нови качествени акции а старите са въздух под налягане....в мнозинството им.
Ами огледай се около себе си и самия себе си, оборота на БФбето, Свилозка, или Спийди, и ще се усетиш кой е нормален и кой не
Аз казвам че БФБ в сегашния ненормален вид и участници е нередовна, решаването на проблема изисква нов тип мислене - само хора като Скарлатов и Добрев може да го донесат, минава и след масово освобождаване на некомпетентните А те се познават по резултатите
Я дай сега за новия вид мислене, че не те разбирам напълно. Ако обичаш да видим и Скарлатов какво е казал че не знам.
Вместо гинко билоба,взел на детето шарените хапченца.
Как е гейзери,
Знам, че чакате анализа ми с нетърпение
Осещате ли, че положението се закочва Няма как да се реши един проблем ако се пристъпи към решаването му със същото мислене
А, мисленето ви е проблем нали знаете, много грешно се мисли и действа на БФБето
Слушакйте какво ви казват Ю. Скарлатов и Дидо Добрев - единствените на БФБ с визия и мисъл различна от това на закостенялто статукво - Ебана, посраниците, Фондове, Пенсиионните, който докара БФБето на това дередже
Нещата се закочват защото каквито и меморандуми да се подписват, със същото мисле не става. Трябва мислене в посока на търсене на нормализация. На БФБ пробелема който спира всичко и нови ИПОта и активност са ненормалните цени. Не може в 40 компания 30 да се търгуват на 15 г. дъна, а 10 да се търгуват като балони, за пример да онагледя - най-евтината е ДЪверие на 10 милиона капитализация, а най-скъпата е Спийди на 200 милиона, като им отвориш отчетите изглеждат един аршин, а по капитализация 20 пъти разлика едната от другата, те това е ненормалност и изисква норамализиране, за да се върне дуверието че на БФБ се търгуват компании, а не билети от лотарията Това изисква да има повече като Скарлатов и Добрев за да се смени мисленето на БФБ и да се тръгне към нормализация, която ще докара и ликвидността
Коментар