IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
    Лелеле, лудницата е пълна..... не че се хваля, ама портфейла ми петъчно се покачил с 6-цифрена сума..... айде понеделник още нагоре!!!
    Глупости. Един приятел сам ти набалончи неохима с половината оборот днеска щото не знаеше че над позицията висят над 100 Хил които може и на 40кинта да потърсят изход.
    Last edited by Zaki; 25.03.2022, 21:38.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zaki Разгледай мнение

Помпят ги институционали и тъпи фондове. Не е работа на спекуланти. Тук никой няма такава мощ. Без фондовете сме пълни малоумници и се лъжем на дребно по схема "мижи да те лажем"
      И така да е нека да не се оплакваме,все пак купуват а не продават.

Коментар

• еми...технически видях свещичка и се бухнах с обем в ПИБ излязох влязох на друго място пак по същия сигнал, не се оплаквам с добра доходност съм за седмица, просто си изтъргувах сигнал докато съм хоум; гледам на свещи и си спазвам сигналите,нали все отгоре ми говорят

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
          Хари ликува ! ПИБ и ХИМ грухата хвърчат като свръхзвукови ракети! Аз нямам, но така трябва да летят, та да се сетят нашите сънародници, че от БФБ се печели! Заслужен успех на рискувалите в тези дружества!
          Помпят ги институционали и тъпи фондове. Не е работа на спекуланти. Тук никой няма такава мощ. Без фондовете сме пълни малоумници и се лъжем на дребно по схема "мижи да те лажем"

Коментар

• Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение

Даа, хубавите работи тръгват от Варна, и лошите понякога
            Кво да кажа - море,изток.

Коментар

• Хари ликува ! ПИБ и ХИМ грухата хвърчат като свръхзвукови ракети! Аз нямам, но така трябва да летят, та да се сетят нашите сънародници, че от БФБ се печели! Заслужен успех на рискувалите в тези дружества!
              Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение

... е Варна беше
                Даа, хубавите работи тръгват от Варна, и лошите понякога

Коментар

... е Варна беше
                  Пуснаха яхтата на вода и закърпиха дупките на Титаник за да може да изплува

Коментар

• Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение

Преоценките за месеца се правят по цени от последния и предпоследен дни от месеца .
                    Ми да,
                    Почват да купуват днес и на 31ви хима е с цена 1.4, 1.5 или колкото им трябва.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Благодаря!
                      ХИМ групата мисля, че скачат заради преценки в края на Q1.
                      Преоценките за месеца се правят по цени от последния и предпоследен дни от месеца .

Коментар

... е Варна беше
                        май беше от София... ай де хаирлия за е, другата седмица без мен; ще търгувам,но няма да пиша. Весел уикенд на всинца Ви!

Коментар

• Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение

Има пробив, но мисля, че пак ще се върнем под нея.

Благодаря!
                          ХИМ групата мисля, че скачат заради преценки в края на Q1.

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
                            Лелеле, лудницата е пълна..... не че се хваля, ама портфейла ми петъчно се покачил с 6-цифрена сума..... айде понеделник още нагоре!!!

Е ти пък си избра месец, няма да си самотен

Коментар

• Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
                              Някой дръпна спусъка
                              ... е Варна беше

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Какво стана с чертичката?
                                Има пробив, но мисля, че пак ще се върнем под нея.

Коментар

Working...
                                X