Цяла година чакаме да дойде края на декември, то пък вместо РАЛИ пак пързалка.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
абе бъзикам се ве, айде стига си се цупил! ти ще искаш и Ради Масларска да ти го връчи...
т.е. колко още трябва да внеса ....Last edited by Protokol; 29.12.2016, 15:51.За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
Днес част от търговията е по-скоро - Пр....и другарче .
Жалко за изпълнителите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнениеБраво.Пет позиции имам.По всички има сделки и все на червено.
Жалко за изпълнителите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от maretoff Разгледай мнение
т.е. ти се страхуваш, че мечките ще изкочат от дупките на 620 и ще стъпчат самодоволните биковете
Най ми е смешно като вземат да си мерят портфейлите всякаш си мерят оная работа.Last edited by Grosss; 29.12.2016, 15:31.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Честно казано след такива анкети като твоята следва точно обратното,хубавите работи без анкети стават.
Коментар
-
Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнение
А Н К Е Т А --- А Н К Е Т А *** А Н К Е Т А --- А Н К Е Т А *** А Н К Е Т А --- А Н К Е Т А *** А Н К Е Т А
Кога очаквате Софикс да преминане над 620 пункта?
А Н К Е Т А --- А Н К Е Т А *** А Н К Е Т А --- А Н К Е Т А *** А Н К Е Т А --- А Н К Е Т А *** А Н К Е Т А
резултати -> https://www.surveymonkey.com/results/SM-D8TPXYMF/
Коментар
-
Кога очаквате Софикс да преминане над 620 пункта?
резултати -> https://www.surveymonkey.com/results/SM-D8TPXYMF/
НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеАз пък нямам подарък от Елана, а съм им клиент от 2006та
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеАз пък нямам подарък от Елана, а съм им клиент от 2006та
Коментар
Коментар