If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не точно биче, а как да се изрзя... Нещо като бика от вица за трите такива. Дето предложението на нашия лиричен герой бе "Така, пасейки, пасеееййки, ще ги стигнем кравите"
Имам предвид не че е лоша или че не е подценена компания, но бавно стават нещата при нея.
Но пък и загубите тук са по-малко вероятни.
Изпокрили са се като зайци в дупките и се ослушват да не мине баба меца. А после като излязат отчетите и цените скочат, ще се юрната да купуват и ще се хойкат че скъпо и незгодно.
Не е препоръка за покупко-продажба!!!
Досега се продаваха очаквания за очакванията. Вече се продават прогнози за отчетите.
Изпокрили са се като зайци в дупките и се ослушват да не мине баба меца. А после като излязат отчетите и цените скочат, ще се юрната да купуват и ще се хойкат че скъпо и незгодно.
Не е препоръка за покупко-продажба!!!
Всеки си знае играта - какво значение има дали ще е 10-15% по-скъпо ... важното да е "сигурно"
Разбирачите му викат потвърден тренд , аз му казвам овчи капан ....
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
И аз се изненадах от класацията.
Считам, че критериите на Блумберг са обективни, затова го постнах.
Но са твърде ограничени поради изискването да се поддават на измерване. Но предприемачите имат по-широк набор от изисквания. Понякога икономически ирационални. Например, дали жените са хубави и по-важното, достъпни. Разни хора, разни идеали.
Коментар