Първоначално изпратено от lobos
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнение- защото разбирам от инвестиции на борсата.
- защото купувах акции докато вие пишехте глупости.
- защото не си продадох акциите на дъното и после да обвинявам всички, но не и себе си.
- защото не се нашибах в най-големите дървета на борсата.
- защото като прочетеш последното изречение на Монти и ти става ясно, че тоя човек хал-хабер си няма от борсови движения.
Разбираемо е та те са един и същи комплексиран човек...
Софикс кога си трезвен ,когато се извиняваш на другите за грубостта и арогантността си или когато нападаш всеки който ти обяснява че трябва да имаш становище или мнение а не пиянски лозунги....
Престани да спамиш......
Борсата е надоле и нагоре....
А ти си винаги от правилната страна.....-Last edited by Монти; 15.01.2017, 20:31.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеАз си признавам - пазара ми взе всичките парички и сега са във вид на акции..... бая надценени спрямо цена покупка
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
Нищо не си купил просто половината форум ги е срам да кажат че пазара им взе парите
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнение- защото разбирам от инвестиции на борсата.
- защото не си продадох акциите на дъното и после да обвинявам всички, но не и себе си.
- защото като прочетеш последното изречение на Монти и ти става ясно, че тоя човек хал-хабер си няма от борсови движения.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнение
сега и на теб ли трябва да обяснявам?!
защо мислиш, че съм държал акциите през цялото време, а не съм ги купил около дъното?
ей, ама верно в тоя форум всеки представя нещата не каквото са, а както на него му се иска и му е удобно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
Щом не си продал на дъното ,става ясно че си бил в акции от върха и ква файда толкова лупкане и да изтървеш момента да излезеш когато е трябвало
защо мислиш, че съм държал акциите през цялото време, а не съм ги купил около дъното?
ей, ама верно в тоя форум всеки представя нещата не каквито са, а както на него му се иска и му е удобно.Last edited by Бик в атака; 15.01.2017, 20:38.Събитията не винаги отговарят на очакванията!
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
И що така мислиш?- защото разбирам от инвестиции на борсата.
Събитията не винаги отговарят на очакванията!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнение
признавам си, че за последната една година не бях чел по-голяма глупост от това.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Ако се пише по учебниците , докато има рали на БФБ , адсиц няма да се вдига , албена -сега е слабия им период и като време и като отчети ,Софарма докато не си оправи дивиденската политика и положението с Русия, да стъпи политиката и фармацията на здрави основи ,
15% постави няколко пъти въпроса за политичското положение ,никой не отговаря ,всички мислят както ние през 2007 г. навън финансова криза а ние ръстяхме с десетки проценти....през април ,май ще е началото на корекция а може и повече...
По скоро трябва да развиваме въпроса защо 620-630 е нивото на чакането , качване и още отгоре и защо и докъде... март ще е преоценката и на ПФ и софикс фонда ,ако има още някой фонд ще е интересно но ако няма....
Пак според книгите сме във втората вълна на ралито и то в края и следва третата ,която е краят и следва слалома и след него рейндж..Last edited by Бик в атака; 15.01.2017, 17:23.Събитията не винаги отговарят на очакванията!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеот индексните компании, внимателно следя все още недооценените според мен - СФАРМ, БРЕФ, МБАТ, АТЕРА и АЛБЕНА е разбира се и Хим ама там нещата е случват по други причини, мисля че скоро добри новини ще чуем и от БФБ и СФТРД .
Лично мнение - имам акции на голяма част от изброените компании и не препоръчвам нищо!
Успех на всички!
Ако се пише по учебниците , докато има рали на БФБ , адсиц няма да се вдига , албена -сега е слабия им период и като време и като отчети ,Софарма докато не си оправи дивиденската политика и положението с Русия, да стъпи политиката и фармацията на здрави основи ,
15% постави няколко пъти въпроса за политичското положение ,никой не отговаря ,всички мислят както ние през 2007 г. навън финансова криза а ние ръстяхме с десетки проценти....през април ,май ще е началото на корекция а може и повече...
По скоро трябва да развиваме въпроса защо 620-630 е нивото на чакането , качване и още отгоре и защо и докъде... март ще е преоценката и на ПФ и софикс фонда ,ако има още някой фонд ще е интересно но ако няма....
Пак според книгите сме във втората вълна на ралито и то в края и следва третата ,която е краят и следва слалома и след него рейндж ..
Коментар
-
от индексните компании, внимателно следя все още недооценените според мен - СФАРМ, БРЕФ, МБАТ, АТЕРА и АЛБЕНА е разбира се и Хим ама там нещата е случват по други причини, мисля че скоро добри новини ще чуем и от БФБ и СФТРД .
Лично мнение - имам акции на голяма част от изброените компании и не препоръчвам нищо!
Успех на всички!
- 1 like
Коментар
Коментар