Първоначално изпратено от Монти
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
мисля , че сме само в началото на един доста дълъг път
Успех и с рогата напред!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеС тия хилави бикове ме съмнява да стане работата
важно е софикс фонда и ПФ да си направят врътките през преоценката и ще минем 630 през март.....
А после мисия Лондон е важна...
Ако забелязахте няма много продаващи и в края на сесията м.мейкърите купуват за да излезне софикс на плюс ...
За това няма да играя както друг път отгоре и отдоле ....
софикс как ще охарактеризираш качването на Хиката и над 1200 лв качване на портфеила , само с една сделка от 450 лв.......
същото в ССВ ,Неон и Албена....
Не е препоръка...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
А ти на кой свят живееш ? Кой е виновен, че няма никакви промени и реформи ? Кой е виновен, че съдебната система не работи а ? Борсата не е нещо откъснато от държавата. Как искаме да дойдат чужди инвеститори като не им създаваме условия за това ! Бизнеса иска сигурна среда, а точно това го няма в България ! Идват избори, виждаш ли какви ги обещават политиците ? Сякаш до сега през годините тия същите не са управлявали и не са имали възможност нещо в държавата да се промени ! Ама и ние сме си виновни, че ги търпим !
Коментар
-
А ти на кой свят живееш ? Кой е виновен, че няма никакви промени и реформи ? Кой е виновен, че съдебната система не работи а ? Борсата не е нещо откъснато от държавата. Как искаме да дойдат чужди инвеститори като не им създаваме условия за това ! Бизнеса иска сигурна среда, а точно това го няма в България ! Идват избори, виждаш ли какви ги обещават политиците ? Сякаш до сега през годините тия същите не са управлявали и не са имали възможност нещо в държавата да се промени ! Ама и ние сме си виновни, че ги търпим !Събитията не винаги отговарят на очакванията!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеПравите каквото си искате,държавата ви била виновна.Това за мене не борса ами концерт по желание.Last edited by Zdravko; 06.02.2017, 18:40.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеПравите каквото си искате,държавата ви била виновна.
Коментар
-
Е то и като държава сме си все на дъното, та може би затова !Last edited by Grosss; 06.02.2017, 18:24.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Ми, ние сме си в мечото леговище от девет години. Е га ти дългата зима! Дори мечките измършавяха.
Коментар
-
Вярно е, обаче и мечките никакви мечки не са вече, слабички, едни такива свитички, недохранени явно
Коментар
-
Вярно е, обаче и мечките никакви мечки не са вече, слабички, едни такива свитички, недохранени явно
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Тореадорите ги боцнаха! Едни такива ситнички, свитички, сивички тореадори, па що бикове изпотрепаха.
Коментар
-
А едно време какви бикове имаше само а ! Всичко което летеше се ядеше
Коментар
-
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнениеБ.си, аз ли съм единствения който не е убеден в светлото бъдеще на БФБ-то??
Педпоставките за ръст са пределно ясни, ситуацията е почти идеална!!!! . и въпреки това ...
Сутринта гледах интервю с брокер на недвижими имоти, който препорчва "да не се бърза" с покупка на имот в София, че пазара вече е прегрял... Че моментът не е подходящ за подобна инвестиция...Любопитното е, че тоя човек бе избрал да е откровен в националния ефир, вместо истерично да нахъсва "тълпите"...
Имам много акции! И разбира се съм силно заинтересован от силен ръст!
Коментар
-
Б.си, аз ли съм единствения който не е убеден в светлото бъдеще на БФБ-то??
Педпоставките за ръст са пределно ясни, ситуацията е почти идеална!!!! . и въпреки това ...
Сутринта гледах интервю с брокер на недвижими имоти, който препорчва "да не се бърза" с покупка на имот в София, че пазара вече е прегрял... Че моментът не е подходящ за подобна инвестиция...Любопитното е, че тоя човек бе избрал да е откровен в националния ефир, вместо истерично да нахъсва "тълпите"...
Имам много акции! И разбира се съм силно заинтересован от силен ръст!
Коментар
Коментар