If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Активите на страницата на БАУД продължават да растат, интересни новини и от СОФАРМА!
Успех на всички!
И още: БФБ излезе с изявление по ребалансирането на СОФИКС, интересна среднощна пресконференция във форума на Николай Василев, остава един ден до Денят за акции. Очаква ни една повече от вълнуваща борсова седмица. Останете с нас и след рекламите...
Човек, на теб само мечки са ти в главата. Виж промяната в цените на най-ликвидните акции за последния месец: Софарма +12%. Трейдинг +14%, Монбат +9%, дане говорим за Алкомет +20%, Доверие +15%. Само Химимпорт и ЦКБ са паднали с няма и 4% и Трейс заради индекса -15%.
Експат капитал доколкото си спомням навремето 2011 г притежаваха 17% от Еврохолд. После обявиха че са ги продали,но на кого
и дали не е на свързани лица и дали имат още оттам трябва да започнем.
На 6 март, съм им писал, че 212 млн. акции е грешна бройка, но ми беше отговорено, че така трябва да е...
Вероятно на Запад е правилно, защото там увеличенията са overnight с поемател и са заключени предварително, затова там може да се броят предварително за успешни и да се взима максималния брой. Но при нас не е така. Повечето увеличения не са на макс, а много се и провалят.
Добре, а коректно ли е да публикуваш статия и да не цитираш какво БФБ ти отговаря в кореспонденцията. Статията в качеството на журналист ли я пишеш или в качеството на заинтересована страна в някакъв смисъл?
Защо отговорът на БФБ не се съдържа в статията? Това ли е всичко, което от БФБ са ти отговорили?
Аз се чудя защо Кафенето все още не се е самосезирало за случая с Еврохолда?
сигурно не могат, трябва да се пусне жалба на която ще отговорят, тамън за следващото разбалансиране
от бфб-то можеше да спрат търговията и докато си проверят нещата и излязат със становище
може би всичко е наред не съм чул някои от управляващите дружества и други борци за ефективен пазар да недоволства
“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
От БФБ нищо все още за Еврохолда и Холдинг България поне да кажат нещо че търговията върви та да няма прецакани!
като си се осрал здраво, трябва да намериш начин да се забършеш добре. не можеш току-така да се накиснеш още с отложените ф...лии, като признаеш грешката си и докажеш, какъв дебил си (въпреки че това е начинът да се изправиш след падането и изтупаш от засъхналото) говоря за хрантутите от постройката зад проскубаното добичеподобно
Коментар