Пичове напишете едно отворено писмо, като шефа на УОЛТОПИЯ
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеАз се чудя защо Кафенето все още не се е самосезирало за случая с Еврохолда?
от бфб-то можеше да спрат търговията и докато си проверят нещата и излязат със становище
може би всичко е наред не съм чул някои от управляващите дружества и други борци за ефективен пазар да недоволства“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеОт БФБ нищо все още за Еврохолда и Холдинг Българияпоне да кажат нещо че търговията върви та да няма прецакани!
говоря за хрантутите от постройката зад проскубаното добичеподобно
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеОт БФБ нищо все още за Еврохолда и Холдинг Българияпоне да кажат нещо че търговията върви та да няма прецакани!
Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнениеВие представяте ли си колко е пропаднала борсата, че дава на стажант да свърши работата за смятането на индексите и теглата на компаниите. Пълна некадърност и безхаберие. Последния път като направиха грешка така се оправдаха и мисля, че Инвестор.бг откри грешката. Пълно малоумие и излагация за пореден път. Сега пак ако открият грешка - не знам. Пак няма да има наказани. Простаци...Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнение
На 6 март, съм им писал, че 212 млн. акции е грешна бройка, но ми беше отговорено, че така трябва да е...
Вероятно на Запад е правилно, защото там увеличенията са overnight с поемател и са заключени предварително, затова там може да се броят предварително за успешни и да се взима максималния брой. Но при нас не е така. Повечето увеличения не са на макс, а много се и провалят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнение
На 6 март, съм им писал, че 212 млн. акции е грешна бройка, но ми беше отговорено, че така трябва да е...
Вероятно на Запад е правилно, защото там увеличенията са overnight с поемател и са заключени предварително, затова там може да се броят предварително за успешни и да се взима максималния брой. Но при нас не е така. Повечето увеличения не са на макс, а много се и провалят.Last edited by Innocent; 13.03.2017, 10:41.
Коментар
Коментар