Първоначално изпратено от Монти
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Защото е на Медика, а според един колега, тя не влиза в този сегмент без комисион. Не съм го проверял обаче, не ме интересува много.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Защо?Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеДоста куцо при мен днес! Първо Импето ми продаде 1 акция, която обаче ще се окаже с комисион, после по инерция сключих 2 сделки на стойност малко над 2000 лв всяка. Но човек не трябва да се вглежда много в стотинките, те нека покупките се окажат добри, пък комисиона ще го преглтнем
Коментар
-
Доста куцо при мен днес! Първо Импето ми продаде 1 акция, която обаче ще се окаже с комисион, после по инерция сключих 2 сделки на стойност малко над 2000 лв всяка. Но човек не трябва да се вглежда много в стотинките, те нека покупките се окажат добри, пък комисиона ще го преглтнемПътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеПокъртително, направо фибоначи редицата с обратен знак. Чичо, чичо .... съжалявам,. дано в един момент наваксат !!!
Не се плаша, щот съм преживял и 93 % спад......
Коментар
-
Еееее малко-много, градски, колкото-толкова. Да не бъдем алчни. Тя тука (BSTR) търговията нали я виждаш каква е? За последен път са продали двуцифрен брой акции по Коледа и след това кап-кап от капчука колкото капне... Тегава работа малко. То тегаво за покупка, пък за продажба направо не ми се мисли.Vanitas vanitatum...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнениеДнес беше добър ден за демокрацията. С изклщчение на последната ми сделка за деня, когато ми продадоха 5бр BSTR, останало бе ок. И от двете страни
П.П. Хубаво е да има такива дни, па барем еднаж у годината. Да си разчисти човек къщичката. Да си я подреди. Нещо като пролетно почистване.Last edited by Чичо Манчо; 16.03.2017, 19:53.Vanitas vanitatum...
- 1 like
Коментар
-
Малиййй, хич и не искам да се повтори такъв ден..... [quote=4i40]Отварям си сега портфейла а той на червено с огромни спадове ....Таквоз чудо от 2007 г не съм виждал......[/4i40] Къде такива спадове бе чичо, днес не бехме ли на зелено все пак.!?!? В моя сейф числата са подскочили 1,68 интегрално)))) Какво толкова страшно има в твоя порфейл!?!?Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атакаДнес бях само зрител. Имах пуснати поръчки, но с никой не си стиснахме ръцетеНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
Коментар