If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Между другото имам чувството ,че само аз реализирам загуби в форума
Много е възможно. Не знам как успяваш. Сериозно ли си на загуба? И аз на всеки 10 сделки две са ми пълно лайно и въпреки това цялата кесия свети ярко зелено. Какви отровни гъби набра, Химовете ли?
Тази непоносимост към риск не подхожда на ника ти Иначе сме яли бахУра ина Софикс 1950 и на 250 след това, при спад от над 80 %....няма да е приятно, но гледайки философски ще го преживееем отново, ако се наложи разбира се Дали ще е Сирия, дали Крим, дали КТБ, дали ядрена война, дали покачване на нивото на моретата и океаните с 10 м., земетресения, вулкани и т.н., опасности колкото щеш.....
Само да не се объркат нещата покрай Сирия, че ..... аз съм 50 на 50 / акции ; кеш /
Тази непоносимост към риск не подхожда на ника ти Иначе сме яли бахУра ина Софикс 1950 и на 250 след това, при спад от над 80 %....няма да е приятно, но гледайки философски ще го преживееем отново, ако се наложи разбира се Дали ще е Сирия, дали Крим, дали КТБ, дали ядрена война, дали покачване на нивото на моретата и океаните с 10 м., земетресения, вулкани и т.н., опасности колкото щеш.....
http://baud.bg/
Когато парите във фондовете растат с по 35 милиона за по-малко от месец, няма какво да се обърка.
Все повече ще се търсят акции като ЗХБГ, ПЕТХЛ, за да се поддържа силна доходността във фондовете. И не само тези конкретно, а такива които изостават от пазара.
В момента сме в третата вълна, и таргетът е 1000 за Софикс до края на годината.... очаквам инвестирането в акции на БФБ да става все по-популярно и много от чудещите се да посетят офиси на инвестиционни посредници, което по мои наблюдения още не е факт....Тези продали по едно две апартаментчета също ги очаквам, както и чужденците....така беше 2005-2007 г. поне ... Много хубави компании отписаха и отписват, то не бе Девин, Оргахим, Каолин, ЕЛАРГ(ликвидация), ЕРП-тата....още какво ли не.....Ако няма хубаво ИПО, то чисто технически намалялото предлагане на акции и зараждащия се интерес ще отведат цените на акциите на невиждани дори нива!!! Върху такива неща си разсъждавам,..., та затова съм основно в акции( по БДС основно)..!
Само да не се объркат нещата покрай Сирия, че ..... аз съм 50 на 50 / акции ; кеш /
В момента сме в третата вълна, и таргетът е 1000 за Софикс до края на годината.... очаквам инвестирането в акции на БФБ да става все по-популярно и много от чудещите се да посетят офиси на инвестиционни посредници, което по мои наблюдения още не е факт....Тези продали по едно две апартаментчета също ги очаквам, както и чужденците....така беше 2005-2007 г. поне ... Много хубави компании отписаха и отписват, то не бе Девин, Оргахим, Каолин, ЕЛАРГ(ликвидация), ЕРП-тата....още какво ли не.....Ако няма хубаво ИПО, то чисто технически намалялото предлагане на акции и зараждащия се интерес ще отведат цените на акциите на невиждани дори нива!!! Върху такива неща си разсъждавам,..., та затова съм основно в акции( по БДС основно)..!
Еми доста често се случва, например Софармата на 2.50 и то в аукцион, всеки имаше време да си купи. Също така Монбата на 6.90 ли беше? Абе общо взето, изкачат промоции, затова е хубаво да има човек някакъв кеш под ръка
Ами аз си купих хиледарка на фармата , ама ги продадох през 30-35 стинки.....
За монбата ,верно не очаквах че ще се възстановят след такова изсипване и не купих....та сега на 10,3 като новобранец се набирам....
Още ме е яд че изпуснах изсипването на БТХ на 30 ....ама има време...
За Гагарин ще е добър отчета но на БТХ май ще има проблеми поне в холдинга ....така че ще има втори опит...
Иначе и на Елтос и на Доверие се класирах....
Слагах на 8 поръчка, но не стана преди 10 дни........
Сега има голямо търсене ...за сега.
А може и да си прав че може да има изсипвания на някои фирми с по лоши очаквания...?
Еми доста често се случва, например Софармата на 2.50 и то в аукцион, всеки имаше време да си купи. Също така Монбата на 6.90 ли беше? Абе общо взето, изкачат промоции, затова е хубаво да има човек някакъв кеш под ръка
Коментар