Първоначално изпратено от lobos
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Пътека се прави камък по камък!
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Точно това искам да кажа! Сега дали са 200, 300 или 500 не знам точно, но са много под 5000! Ще ти дам пример - твоят приятел "Кючека" има поне 3-4 договора, а не е търгувал от години. Това е масовият случай. Към мен пък са "пришити" още 5 договора
.
Събитията не винаги отговарят на очакванията!
Коментар
-
Точно това искам да кажа! Сега дали са 200, 300 или 500 не знам точно, но са много под 5000! Ще ти дам пример - твоят приятел "Кючека" има поне 3-4 договора, а не е търгувал от години. Това е масовият случай. Към мен пък са "пришити" още 5 договора
.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнение
Ти да не искаш да ми кажеш, че от да речем 5 000 потребители на платформи само 200 са на пазара? А другите какво правят? За билки ли ходят?! Айде малко по-сериозно ако обичате!! Сега дали са 200, 300 или 500 не знам точно, но са много под 5000! Ще ти дам пример - твоят приятел "Кючека" има поне 3-4 договора, а не е търгувал от години. Това е масовият случай. Към мен пък са "пришити" още 5 договора
.
Пътека се прави камък по камък!
- 1 like
Коментар
-
Тук не съм съгласен въобще. Броят на договорите и реално търгуващите нямат нищо общо като число.Събитията не винаги отговарят на очакванията!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнение
Анкетите на BigBear не са показател за броя на инвеститорите и спекулантите на БФБ. Според мен по-добър ориентир е броя на търговските платформи.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеАз пък искам да попитам..Има ли пряка връзка между ръста от 3% и растежа на Борсата..Досега в последните години не се е видяла такава..Видяха се критиките за пореден път на ЕС към нас- Корупцията, икономически дисбаланси, неефективна съдебна система....Не е ръста на икономиката фактора , който спира чуждите инвеститори..Много съм изненадан от попълнената анкета..Само 100-200човека да си менкаме акции на БФБ..И то след големите обещания на правителството за подкрепа на капиталовия пазар..
Събитията не винаги отговарят на очакванията!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеАз пък искам да попитам..Има ли пряка връзка между ръста от 3% и растежа на Борсата..Досега в последните години не се е видяла такава..Видяха се критиките за пореден път на ЕС към нас- Корупцията, икономически дисбаланси, неефективна съдебна система....Не е ръста на икономиката фактора , който спира чуждите инвеститори..Много съм изненадан от попълнената анкета..Само 100-200човека да си менкаме акции на БФБ..И то след големите обещания на правителството за подкрепа на капиталовия пазар..
Коментар
-
http://www.banker.bg/obshtestvo-i-po...-na-evrozonata
Да не почнете да купувате пени стокс, че те най-много ще усетят от превалутирането от лев в евро. Да не говорим, че спекуланти ще дойдат да купуват сега за да могат да продадат след 2 г.
Коментар
-
Аз пък искам да попитам..Има ли пряка връзка между ръста от 3% и растежа на Борсата..Досега в последните години не се е видяла такава..Видяха се критиките за пореден път на ЕС към нас- Корупцията, икономически дисбаланси, неефективна съдебна система....Не е ръста на икономиката фактора , който спира чуждите инвеститори..Много съм изненадан от попълнената анкета..Само 100-200човека да си менкаме акции на БФБ..И то след големите обещания на правителството за подкрепа на капиталовия пазар..
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеМисля че това е което може да расте борсата ни към момента. Не съм на 100% сигурен но ми изглежда че това е върхът или поне е много близо.http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
Коментар
Коментар