Първоначално изпратено от ravnovesie
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Новината вече не е новина, че е на над 12 часа, но понеже не видях да се публикуват информации за навлизането на съюзническите отношения в нов етап, то си рекох, че е крайно време да се сподели, пък дори и да е коментирано някъде тук, драма няма. Deutschland und Österreich: Erstmals Protest gegen US-Sanktionen
По мое скромно и напълно неангажиращо мнение има незамаскирана връзка и с нашия оптимизъм.
Коментар
-
Първоначално изпратено от maretoff Разгледай мнениеСтранен фонд е Капман Макс - след като от юли '16 има спад на дяловете - изведнъж има ръст от 1 млн. лв нови записвания в последната седмица.
Някой има ли идея какво се случва в този Макс ?
http://baud.bitballoon.com/#DF-Kapman-MaksМоже някой чужденец или пенсионно да е записало.
Коментар
-
Странен фонд е Капман Макс - след като от юли '16 има спад на дяловете - изведнъж има ръст от 1 млн. лв нови записвания в последната седмица.
Някой има ли идея какво се случва в този Макс ?
http://baud.bitballoon.com/#DF-Kapman-MaksLast edited by maretoff; 16.06.2017, 10:04.
Коментар
-
Първоначално изпратено от margen Разгледай мнениеНе знам, трудно е да се каже на този етап. Сирма е потенциален кандидат, но изостава по показателите за ликвидност. ИХБГ е по-вероятен и бие Сирма по капитализация на ФФ и ликвидност. Към момента Доверие стои много силно, тъй като с последните сделки там се увеличи ФФ и сега капитализацията му е над 21 млн., а по показатели за ликвидност е много напред, но подозирам, че нещата там забавиха темпо и ликвидността ще падне значително до септември, а разглеждания период е 6 месеца. Трейс също си остава потенциален кандидат.
Най-застрашен, наистина изглежда Холдинг Варна - висока капитализация на ФФ но никаква ликвидност. Към момента Еврохолд също изглежда застрашен, тъй като ФФ там падна на 11% и капитализацията му е много ниска - текущо около 19 млн., но е доста ликвиден, а и там нещо се заформя, така че спекулирайки сериозно, мисля, че ще остане. ХИКА също не е от най-ликвидните, Алумин-а също...
В крайна сметка, твърде рано е и супер спекулативно да се правят прогнози на този етап.
Коментар
-
Първоначално изпратено от margen Разгледай мнениеНе знам, трудно е да се каже на този етап. Сирма е потенциален кандидат, но изостава по показателите за ликвидност. ИХБГ е по-вероятен и бие Сирма по капитализация на ФФ и ликвидност. Към момента Доверие стои много силно, тъй като с последните сделки там се увеличи ФФ и сега капитализацията му е над 21 млн., а по показатели за ликвидност е много напред, но подозирам, че нещата там забавиха темпо и ликвидността ще падне значително до септември, а разглеждания период е 6 месеца. Трейс също си остава потенциален кандидат.
Най-застрашен, наистина изглежда Холдинг Варна - висока капитализация на ФФ но никаква ликвидност. Към момента Еврохолд също изглежда застрашен, тъй като ФФ там падна на 11% и капитализацията му е много ниска - текущо около 19 млн., но е доста ликвиден, а и там нещо се заформя, така че спекулирайки сериозно, мисля, че ще остане. ХИКА също не е от най-ликвидните, Алумин-а също...
В крайна сметка, твърде рано е и супер спекулативно да се правят прогнози на този етап.
- 1 like
Коментар
-
Не знам, трудно е да се каже на този етап. Сирма е потенциален кандидат, но изостава по показателите за ликвидност. ИХБГ е по-вероятен и бие Сирма по капитализация на ФФ и ликвидност. Към момента Доверие стои много силно, тъй като с последните сделки там се увеличи ФФ и сега капитализацията му е над 21 млн., а по показатели за ликвидност е много напред, но подозирам, че нещата там забавиха темпо и ликвидността ще падне значително до септември, а разглеждания период е 6 месеца. Трейс също си остава потенциален кандидат.
В крайна сметка, твърде рано е и супер спекулативно да се правят прогнози на този етап.Мненията ми не са препоръка за търговия.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от margen Разгледай мнение
Първото има някакъв шанс, второто - никакъв. Прекалено, прекалено назад е по ФФ. Медианата на седмичният оборот също няма да му е добра, което е логично при пени сток.
Дай си твоите фаворити?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Sashko Разгледай мнение
Все едно ми говорят за ИХЛБЛ и ЗХБГИ двете заслужават.
Мненията ми не са препоръка за търговия.
Коментар
-
Класирането по т. 2 на емисиите, отговарящи на минималните изисквания по т. 3, се
извършва по следните критерии:
- най-голяма пазарна стойност на фрий-флоута;
- най-голям брой сделки за последния шестмесечен период;
- най-голяма медианна стойност на седмичния оборот за последния шестмесечен период;
- най-малка средноаритметична стойност на спреда между цените „купува“ и „продава“,
изчислена съгласно т. 7. 1.
Май трябва да си направим тема за SOFIX, защото явно ще има, какво да се обсъжда.И двете заслужават.
Коментар
-
Класирането по т. 2 на емисиите, отговарящи на минималните изисквания по т. 3, се
- най-голяма медианна стойност на седмичния оборот за последния шестмесечен период;
- най-малка средноаритметична стойност на спреда между цените „купува“ и „продава“,
Май трябва да си направим тема за SOFIX, защото явно ще има, какво да се обсъжда.
Прекрасен ден ви пожелавам!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
A какви щяха да са промените?? Може ли да ни опресниш информацията, моля?
Май трябва да си направим тема за SOFIX, защото явно ще има, какво да се обсъжда.Мненията ми не са препоръка за търговия.
Коментар
Коментар