IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение

А, Ташунко излезе прав,че е по-добре в ЦКБ от ХИМ.За съжаление имах и от двете и когато ножицата се сви продадох ЦКБ и купих още ХИМ.Ама здраве да е.Вярвам,че нещата ще се наместят.
    Еще не вечер

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
      000, може пак да са се върнали в гейма (както казваше един играч - Ташунко със сапа, а самия Ташунко се стопи като ланшния сняг) ))))) А какво да кажат онези които продадоха януари за да викат мечката цели три месеца след това !?!?!)))))
      А, Ташунко излезе прав,че е по-добре в ЦКБ от ХИМ.За съжаление имах и от двете и когато ножицата се сви продадох ЦКБ и купих още ХИМ.Ама здраве да е.Вярвам,че нещата ще се наместят.

Коментар

• Кире каква е конюнктурата !!?!?!? Има ле ход до 1000 или по-добре да идват германците !?!?)))
        Не е препоръка... !!!
        "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Кире каква е конюнктурата !!?!?!? Има ле ход до 1000 или по-добре да идват германците !?!?)))
          Не е препоръка... !!!

Коментар

• 000, може пак да са се върнали в гейма (както казваше един играч - Ташунко със сапа, а самия Ташунко се стопи като ланшния сняг) ))))) А какво да кажат онези които продадоха януари за да викат мечката цели три месеца след това !?!?!)))))
            Не е препоръка... !!!

Коментар

• Егати спокойното лято.Какво ли изпитват тези дето продадоха края на май,за да влязат септември?!А знам .

Коментар

• Батя
                Мда, признавам че и мене са ме тормозили така...... успешно

Коментар

• Първоначално изпратено от VNM Разгледай мнение
                  Пичове, не е стоял този проблем още по-малко като притеснение пред мен. Прости имаше сделки , изолирано от по 1 акция напоследк и колкото и да има намирам обяснения, все ми е странно.
                  Мерси за отговорите.
                  Обяснението е че се наместват цени, опитва се кой стои насреща или пък се тормози първия купувач/продавач.
                  Признавам че и аз съм го правил, но никога с една акция.. поне малко да му мяза

Коментар

• Пичове, не е стоял този проблем още по-малко като притеснение пред мен. Прости имаше сделки , изолирано от по 1 акция напоследк и колкото и да има намирам обяснения, все ми е странно.
                    Мерси за отговорите.

Коментар

• Мойте се обаждат, но не си дават много зор. Във всички случаи никой няма да ти продаде акциите.
                      He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

Абе не е хич по темата но не се сещам за друга обща за търговия на БФБ тема дето да си забия тъпия въпрос.
                        Според вас как ще процедира ИП ако да речем в края на месеца нямаш десетина лева кеш по сметката за да си удържат таксите?
                        Имат ли право да продадат примерно 1 акция от портфейла ти за покриване на такси.
                        Забележете, аз вярвам че биха подходили индивидуално, според клиента и според ИП-то. Но принципно, имат ли право да го направят и дали не се дължи на нещо такова някои от титанични по обем сделки напоследък?
                        никакъв проблем с Бенча миналия месец имах такъв казус. Звъннах им - казаха не се притеснявайте, виждаме че сте активен през сметката си.

Коментар

• Или пък салдото ти стои на минус докато постъпят пари(продажба,дивидент,захранване)

Коментар

• Обикновено ти се обаждат да си захраниш сметката , ако е по малка таксата чакат първата продажба или захранване с пари..

Коментар

Абе не е хич по темата но не се сещам за друга обща за търговия на БФБ тема дето да си забия тъпия въпрос.
                              Според вас как ще процедира ИП ако да речем в края на месеца нямаш десетина лева кеш по сметката за да си удържат таксите?
                              Имат ли право да продадат примерно 1 акция от портфейла ти за покриване на такси.
                              Забележете, аз вярвам че биха подходили индивидуално, според клиента и според ИП-то. Но принципно, имат ли право да го направят и дали не се дължи на нещо такова някои от титанични по обем сделки напоследък?
                              При първа продажба (получен дивидент) от твоя страна ще ти удържат това, което им дължиш. И ще продължат да го правят, докато вече не им дължиш нищо.

Коментар

• Нямат право!

Коментар

Working...
                                X