Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеКраси да внесе евтина газ от космоса..
Искаме евтин газ, категоричен е бизнесменът
NOVINI.BG
Красимир Дачев: Голямата бедност вече е дошла, икономиката е обезкървена - Икономика - Новини Бг
Novini.bg - Актуалните новини - новините от днес и поLast edited by pepe1234; 13.05.2022, 11:18.
- 1 like
Коментар
-
https://offnews.bg/ikonomika/blagoda...vs-776644.html
Износът на България през март е счупил рекордите за всички времена
Хаха, баси яркото потвърждение на думите на дддд от предния ден!
Апокалиптосите отново са в накдаун!Last edited by Батя; 13.05.2022, 11:04.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
Продадох скъпо на 9-10-11 лв. Сега купувам евтино.... 6-7 е по-евтино спрямо 10-11 или ти имаш друга математика?!Я всегда буду твоим поводом напиться.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Краси да внесе евтина газ от космоса..
Искаме евтин газ, категоричен е бизнесменът
NOVINI.BG
Красимир Дачев: Голямата бедност вече е дошла, икономиката е обезкървена - Икономика - Новини Бг
Novini.bg - Актуалните новини - новините от днес и по
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение
А как постоянно купуваш скъпо, щом може да е евтино!???
Коментар
-
А как иначе ще купя евтино?Я всегда буду твоим поводом напиться.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение
По-важно от това, което всички си дращим тука, е само което ще се случи реално.
Дотогава Ракетата пада свободно в условия на земна гравитация!
Коментар
-
Аз казвам, че ще видим нов връх в рамките на 2022г. Имам си моите доводи - най-важния е че тази година ще видим рекордна печалба. Затова последните дни прибрахме айсберга (по-голямата част) на 6.50 даже още имам да допълвам!
Дотогава Ракетата пада свободно в условия на земна гравитация!Я всегда буду твоим поводом напиться.
Коментар
-
Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнениеДокато играта върви не се правят смени в мача
Тази ракета....мина горна мъртва точка и хвана курс 45 градуса към земята
Коментар
-
Благодаря.... и да направя още една прогноза: следващата ракета ще е Доверие, види ли се края на войната отива на 15-20 лв. Може би още тази година
Тази ракета....мина горна мъртва точка и хвана курс 45 градуса към земятаНе е препоръка
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеБраво, успех ти желая и все нагореза неохим беле единственият усетил се и си защитаваше позицията, за което само уважение
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеВие двамата продавате ли някога? За Батя чух веднъж, че е продал на шаранчетата в чичанбанк, докато им лееше дитирамби за светло бъдеше и треперещи ръчички, ама за Мапа нито веднъж не съм чул да е продал нещо, но пък няма спад, при който да не е купил
- 1 like
Коментар
Коментар