Graham, за коя акция иде реч?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Да, виждал съм го това, но в техния списък я няма моята акция, която искам да им дам .....
Щото всички мой ги имат....
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Ама аз сериозно питам.Отдавна не съм правил а сега Бенчмарк ми се опъват, Еврофинанс умуват .....
https://www.piraeusbank.bg/bank-oper...ket/repos.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Днес ги правиме в Морската градина утре може би наЛетището....
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеДругари, да питам аз .... къде правите репа тия дни?Летището....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениехм, не е ли прекалено рано да говорим за обръщане ?
Корекцийки винаги ще има, но чак обръщане...
Хората се връщат от отпуски зажадняли за търговия, едва дивидента на ХИМ, развитието при ЧЕЗ ( дето могат да ни кръстосат зъркелите...), пари бол, лихви на нулата, имоти в растеж....
800 до края на септември и 900 по Коледа !
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениехм, не е ли прекалено рано да говорим за обръщане ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениехм, не е ли прекалено рано да говорим за обръщане ?Събитията не винаги отговарят на очакванията!
Коментар
-
Казах им на някои хора, че фундамента при някои дружества не е достатъчно стабилен, за да държи акциите на високи нива, но те си мислеха, че си говоря празни приказки. Е, сега поне сами ще се убедят в това.
Мнението не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.Last edited by Бик в атака; 22.08.2017, 19:28.Събитията не винаги отговарят на очакванията!
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеhttp://www.infostock.bg/infostock/co...ot-18-septemvi
Как го разбирате това,сетълмента вече няма да е Т+2 а три пъти на ден ли?Пътека се прави камък по камък!
Коментар
Коментар