If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
...а слалома е много лош за психиката и за отношенията в семейството особено репата...
Ти това от опит лЕ!?!?))) Вреди на ерекцията може би !?!(както казва теханализатора) ))) Добре че съм без семейство тогава))) Но и нямам репа де, за още по-сигурно А даже +62% кеЖ )))
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
така като гледам, май всички са удвоили на тези цени та дано не сме още в т.6 (чарта на марков)
Не всички , купих малко хика и холдинг варна и неохим миналата седмица ,но това е нищо пред свободния кеш....
Гледането е безплатно даже продукцията да е лоша и актьорЕте слаби а слалома е много лош за психиката и за отношенията в семейството особено репата...
За купувачите идеята е да се сринат цените и тогава да купуват големи пакети! Хахаха, защо да ги купуват на 4.70 като са видели възможност да цени около 4 - 4,20!
Всичко е въпрос на виждане и стратегия на даден фонд. Сега като знаеш цените е лесно да коментираш. И другото, което ще ти оспоря, не съм сигурен, че като купувачи идеята на фондовете е да сринат цената, защото това може да доведе до спад в стойностите на дяловете им и оттам теглене на средства. Така, че вместо в купувач фонда може бързо да се превърне в продавач.
Аз се чудя на тези нашите фонд мениджъри, при положение че резултатите на Софарма вървят нагоре и няма някакви фундаментални причини за спад в цената толкова ли не се намери някой смелчага от тях да купи и да се договори с този продавач за пакета, а трябваше така да сриват цената на акцията, че и целия пазар !
Може пакета да е твърде голям .....Ромфарм примерно ......за да се взема в горния ценови диапазон.А пък представи си че и резултатите на Софармата бяха лоши,тогава никакъв шанс за продажба на прилични нива .....сега е момента
Аз се чудя на тези нашите фонд мениджъри, при положение че резултатите на Софарма вървят нагоре и няма някакви фундаментални причини за спад в цената толкова ли не се намери някой смелчага от тях да купи и да се договори с този продавач за пакета, а трябваше така да сриват цената на акцията, че и целия пазар !
За купувачите идеята е да се сринат цените и тогава да купуват големи пакети! Хахаха, защо да ги купуват на 4.70 като са видели възможност да цени около 4 - 4,20!
Според мен ще има още малко надолу преди реално да обърнем. Сега виждаме показно в малки мащаби какво ще се случи по позициите като корекцията приключи. Ако някой си мисли, че ще има достатъчно време да купи на дъното, няма как да се случи.
Коментар