If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
забелязвате ли, какво стана с оборота, първите 5 дружества правят 75% от него. а останалите 25% са 150-200 хил. лв само, Май баба меца още се ослушва и не е вдигнала белия байряк)))
Ослушва ли?!? Баба меца си чака на гюме... Да не е алтава да "гони вятъра". Ще има пастърма напролет.
забелязвате ли, какво стана с оборота, първите 5 дружества правят 75% от него. а останалите 25% са 150-200 хил. лв само, Май баба меца още се ослушва и не е вдигнала белия байряк)))
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Затова съм винаги казвал че субсидиите са вредни за нас, но ме замерят с камъни,,,,,. Наложи се да армирам чадъра..
А то сега всеки вика ми парите са от европата, значи ничии, значи грехота е да не ги откраднем. Проблема е че като свършат прите от европата, крадливите навици си остават...
Не че ние тези привички сме ги нямали и преди, но сега, казваш, се издигат и затвърждават на европейско ниво?
Оборота много падна и за мен все още корекцията не е приключила! Може би за преоценки за края на тримесечието но не и връщане на тренда. Другият фактор който може временно да натежи е военен конфликт в Корея който е вече много вероятен.
Трябва да се вземе предвид ,че много сделки минаваха уговорени и вдигаха оборота.
Изглежда, продавачи няма и консолидацията е в ход..
Оборота много падна и за мен все още корекцията не е приключила! Може би за преоценки за края на тримесечието но не и връщане на тренда. Другият фактор който може временно да натежи е военен конфликт в Корея който е вече много вероятен.
Сега шА та изтрият за реклама. Важното е, че софка е на "+" Обеми, обороти... Както се казва във вица " Харесва ли ти новата ми прическа? отговор: " Абе, важното е да сме живи и здрави!"
Затова съм винаги казвал че субсидиите са вредни за нас, но ме замерят с камъни,,,,,. Наложи се да армирам чадъра..
А то сега всеки вика ми парите са от европата, значи ничии, значи грехота е да не ги откраднем. Проблема е че като свършат прите от европата, крадливите навици си остават...
дали става бъдещето ще покаже ,но сегашните че не стават и крадат до последно е пълна истина...
В момента всеки обект в София е корупционна схема ..
То не бе лъвов мост ,то орлов мост , то метрото ,то дондуков ,то шипчески проход ,то северната тангента ,то южната ...
Вчера минах по дондуков ..
Сахара е малко по чиста от него а трябваше да е готов на 15 септември.....
Три вида павенца и павенцата наредени като в детската градина да изкарат до НГ ,тротоари няма ....
На Орлов мост ,коловозите на рейсовете са над 3 см....
горе на А.. Йорданов е живо бедствие...
Та така краде се до последно...
А щом ви харесва ,немам против и да ви....
Това е несериозно-някой вярва ли,че нови лица ще направят хубави неща?Това е все едно в стар бърдак,нови труженичкии и да очакваш морал.Там където има пари,има и злоотреби-системата не търпи честни хора и ги премахва-насилствено,компромати.....
Коментар