IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Уникредит: Растежът в България ще бъде устойчив и балансиран

http://www.capital.bg/politika_i_iko...e_ustoichiv_i/

Коментар

• Строители на съвременна България.
      http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2017/...mments-wrapper
      Last edited by superexpert; 06.10.2017, 09:50.

Коментар

• Първоначално изпратено от Технически анализатор Разгледай мнение
        Тони, не мисля, че тези които са купили акции на фармата 2014 и не са продали до момента са много щастливи И едно въпросче ако ми позволиш Колко ли са щастливи хората, които купуваха фазера на 300 и допълваха по пътя надолу, оргата на 800 и допълваха по пътя надолу, биовет на 20 и допълваха по пътя надолу? Ако искаш може и да не ми отговаряш
        Защо да не ти отговоря, когато дискусията е градивна и научавам нещо за мен разговора е приятен и не бягам от него. Пак ще се опитам да изкажа тезата си. На мен чертичките не ми говорят като на теб, нямам тази дарба ли е знание ли е. Нямам представа на дъно ли сме и никога не ми е било фикс идея да го ловя. Казвам че когато в главата ми стойността на даден актив е 5 и над 5лв, а го видя на пазара на 4.2лв и имам кеш за който извън магазина не намирам алтернативи, то не е страшно ако си купя. тя цената рано или късно ще си намери мястото. Няма място за сравнение сфарм тогава и сега. Не знам дали ти го казват чертичките, но на мен вътрешния глас ми казва че момента на пазара купувач търсят огромен пакет акции, горе долу колкото на ЛП, когато цената поради огромното предлагане стигам 2лв някъде. Така че няма как да сравнявам сега предлагането на пазара с 2014, когато предлагането бе много по малко.

Софикс а Спиди, ХЕС, МСХ? Има аргументи и за двете тези, така че всеки да си избира.

Хубав ден на всички.
        Има пазарна възможност ... падащи цени при подобряващи се резултати. Който желае се възползва, който го страх от спомена за 2009 да.си стои в злато и готово.
        ​​​​​​
        Last edited by tony1975; 06.10.2017, 09:00.

Коментар

• Тони, не мисля, че тези които са купили акции на фармата 2014 и не са продали до момента са много щастливи И едно въпросче ако ми позволиш Колко ли са щастливи хората, които купуваха фазера на 300 и допълваха по пътя надолу, оргата на 800 и допълваха по пътя надолу, биовет на 20 и допълваха по пътя надолу? Ако искаш може и да не ми отговаряш
          Last edited by Технически анализатор; 06.10.2017, 08:01.

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение

Никога не е добре много да пада която и да било хартия,аз така аматьорски се зарадвах 2014 година като падна Хима на 1.70 от 2.20......и купувах радвайки се че е много ниско и евтино ,но видяхме какво стана.Нито се спря до там ,слезе до 1.10 и три години след това все още не може да възтанови старите нива.Така че не виждам никаква радост в това нещо много да спада......
            Много вярно! Да кажем (за експеримента), че сега си мисля, че е качващ, то тогава всяка грешка ми мултиплицира пропудната печалба утре (да не се разбира буквално - утре не е работрн ден, предварително балгодаря за поясненията. Не е правилно да се радваш на спад и по пътя нагоре (освен ако не си го предвидил, но тогава отиваме в оная болест с постоянните предвиждания- рай за посредниците
            Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

Никога не е добре много да пада която и да било хартия,аз така аматьорски се зарадвах 2014 година като падна Хима на 1.70 от 2.20......и купувах радвайки се че е много ниско и евтино ,но видяхме какво стана.Нито се спря до там ,слезе до 1.10 и три години след това все още не може да възтанови старите нива.Така че не виждам никаква радост в това нещо много да спада......
              е ти си намерил какво да купиш, компанията на която на мажо не му пука за цената!
              Аз аматьорски купувах 2010-11-12 и 2015 и 16, че и между тях и сега аматьорски съм доста доволен че съм купувал тогава, защото сме още по-високо и на по-скъпо! Та аматьорски исках да ти отговоря че дали този месец или другия е мръднало по-надолу може да не е толкова важно след 8-10г.

п.п. я ми кажи ако тогава на върха 2014 бе купил нещо от групата на Стара планина или СФТРД, СФИ, Мбат, Алкомет, че и СОФАРМА макар че е под натиск от огромен продавач, та колко разочарован щеше да си днес ?

п.п.п. не успявам да намеря точно цитата на Бъфет, но бе нещо от сорта: - ...няма нищо по-хубаво от това да се събудя и да видя, че любимата ми компания от която желая да увеличавам дела си е поевтиняла - купувам още.
              Каква е разликата между Софарма на 4,9 и на 4,2? Резултатите ли се влошиха, проблем с дълга ли, спад на печалбите ли? Ами не просто огромен продавач+корекция дават шанс на желаещите да допълнят на цени с 15-20% по-евтино!

Успех на всички!
              А към снощните дебати да добавя:
              Маверик=прецаканото=Дядо Коледа=Булс он БСЕ(сигурно си е забравил паролата и не го ползва напоследък, но ние помним)
              Last edited by tony1975; 06.10.2017, 07:25.

Коментар

• "Маверик=прецаканото=Дядо Коледа" - Дори да искаше да го постигнеш, трудно щеше да успееш - от три думи - три неверни твърдения. И за това се иска майсторлък))) Още преди време забелязах че ти бяха изпушили батериите, сега показа, че още не си ги сменил.))) Сменяй овреме, че милионите се топят и поне да останe нещо и за батерии ))) A като се каже дядо Коледа (Y)- винаги след него се добавя (yes) )))) Профилактично - защото димитровден иде
                Не е препоръка... !!!
                "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Маверик=прецаканото=Дядо Коледа продало хайванчето за няколко хиляди и се насира от страх да не тръгне нагоре пазара. Не ги хранете... нали не си няколко завистливи нещастника - какво ти пука кой е Дадо Коледа (йес) иили маверик ))) Хайде мецо удари и утре да им дойде акъла )))) А числата на прецаканото са тук от години, сега обаче корема го боли и ви казва лека нощ и по-малко злоба събирайте
                  Не е препоръка... !!!
                  "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнение

Маверик=прецаканото=Дядо Коледа
                    продало хайванчето за няколко хиляди и се насира от страх да не тръгне нагоре пазара.
                    Не ги хранете...
                    Точно за това иде реч.

Коментар

• Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение

Маверик, от няколко дни проповядваш сривове?
                      Аджеба, къф ти е кяра ва, брат, от тая ти дейност?
                      Маверик=прецаканото=Дядо Коледа
                      продало хайванчето за няколко хиляди и се насира от страх да не тръгне нагоре пазара.
                      Не ги хранете...

Коментар

• Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение

Еле.... па софка )))))
                        Маверик, от няколко дни проповядваш сривове?
                        Аджеба, къф ти е кяра ва, брат, от тая ти дейност?
                        М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

Корекцията може да тества 620-630 което е възможност за нови пари да влязат но няма причина за по големи спадове и обръщане на дългосрочният тренд. Стигнахме до положение в което нови пари няма или поне много по малко от желаещите да кешират печалби след този огромен бърз ръст. Време е да направим крачка назад за да наберем сили за нови върхове. Кой как ще го отиграе е въпрос на гледана точка но реално губещите няма да са много защото много от нас са с 50%,100%,200% печалба от миналата година.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение

срещу мен, защо срещу мен?
                            колкото повече пада, толкова повече дялове мога да си купя с ежемесечната сума!
                            Пазара е с мен!

п.п. както винаги няма да вляза във спор със никой.
                            Желая на всички хубава вечер и да сте заобиколени с любими хора, като мен!

Коментар

• Апокалипсисът идва ли, ще се гмуркаме ли към дъното, шанца ще има ли......... Мечето Монти, maverik и precakanoto да кажат.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение

срещу мен, защо срещу мен?
                                колкото повече пада, толкова повече дялове мога да си купя с ежемесечната сума!
                                Пазара е с мен!
                                Имаш ли за цел да работиш вечно?!?
                                Да си жив и здрав, приятелю!
                                Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

Working...
                                X