If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Интересен ден! а беше тръгнал много слабо. Някой беше решил днеска да подсили биците стабилно и малките го последваха с рогата напред Да видим баба меца дали ще отговори
Всеки мисли с главата си и после отговаря за решенията си...
Моето мнение е , че отчетите заедно с края на месеца и преоценка на акциите накараха част от фондовете и м.мейкърите да подпомогнат акциите ,откъдете се включи и с малко част от пасивната публика ...
Още наблюденията ми показват, че има много агънца и овчици който ще ги люшкат нагорЕ , надолЕ и ще пускат фира и по двата пътя....докато не остане нито една...за изяждане
За мен днес ,30 и 31 октомври ще бъде добър ден за продавачите.....
Не е препоръка..
И специално за люкчо да не ме дразни ,че съм толерантен когато пада борсата и не насаждам страх допълнително към тренда....
Интересен ден! а беше тръгнал много слабо. Някой беше решил днеска да подсили биците стабилно и малките го последваха с рогата напред Да видим баба меца дали ще отговори
То е ясно..., ше им нашока рЕпата на 1-во число...
Ей опасни сте, правите струвате все с дяволчето на 666 се бъзикате.
Мдааа..., така мислеха телетата / и аз бях в техния отбор тогава / и 2007-ма..., около тая дата... Все пак има сериозна разлика с настоящето..., Ама след 3-4 дни започна... ледената пързалка... После и каските не помагаха...
Коментар