If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Бенджи, ти си знаеш най-добре... Прав си за еуфорията..., и за паниката... Ама... основния проблем на БФБ-то, знаеш отлично къде е... и за мъдри хора изхода е: по-добре рано, отколкото - късно...
Днес в темата на фармата постнах това:
"90 процента от играчите на борсата нямат идеи, а да не говорим за разсъждения. Дори играчите на тото и залагащите на надбягвания имат идеи и мотивация. Играчите на борсата най-често вървят сляпо с масата. "
И модератора ми изтри поста..., Нямам представа /модератора/, дали има общо със стария ник... @XY
Абе то рано или късно са много вариятивни термини Ето сега след хубавите отчети някои могат да решат да излезнат от инвестициите си И за тях ще е рано а за теб късно, защото говориш за пързалки от сумА ти време. Освен това на някои им стига 2 а на други не им стигат и 200
Maverik, еуфорията и паниката са най-големия враг на инвеститорите и спекулантите...... когато са ги обхванали тях, де ..... иначе като обхванат другите е хубаво ..... Не виждам еуфория а паниката, която се опитвате да сътворите е много недохранена Очаквах малко повече от "моите" отчети, та изобщо не съм еуфоричен лично аз.
То като дойде Паниката знаеш ,че тази тема няма да е актуална и да има смисъл от нея
Maverik, еуфорията и паниката са най-големия враг на инвеститорите и спекулантите...... когато са ги обхванали тях, де ..... иначе като обхванат другите е хубаво ..... Не виждам еуфория а паниката, която се опитвате да сътворите е много недохранена Очаквах малко повече от "моите" отчети, та изобщо не съм еуфоричен лично аз.
Бенджи, ти си знаеш най-добре... Прав си за еуфорията..., и за паниката... Ама... основния проблем на БФБ-то, знаеш отлично къде е... и за мъдри хора изхода е: по-добре рано, отколкото - късно...
Днес в темата на фармата постнах това:
"90 процента от играчите на борсата нямат идеи, а да не говорим за разсъждения. Дори играчите на тото и залагащите на надбягвания имат идеи и мотивация. Играчите на борсата най-често вървят сляпо с масата. "
И модератора ми изтри поста..., Нямам представа /модератора/, дали има общо със стария ник... @XY
Чудесни отчети до тук, може би малко повече от Алб очаквах!
Сипвам си наздраве на всички бици, че и на сривльовците, които съм сигурен че след 1-2 седмици при затвърждаване на възхода ще се окажат пълни с акции купени на дъното
Наздраве!!!
Наздраве и от мен Бат Тони на тази малка борса вяра да нямаш на никой тез дет най те харесват първи ще ти продадат в даден момент
Изхода е много ,много тесен
Чудесни отчети до тук, може би малко повече от Алб очаквах!
Сипвам си наздраве на всички бици, че и на сривльовците, които съм сигурен че след 1-2 седмици при затвърждаване на възхода ще се окажат пълни с акции купени на дъното
Коментар