If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Това с четенето не си особено съсредоточен, ако и за другите неща си така... е всеки си има своята си истина успех. Съвем между другото черногледството в америка е забранено, иначе си асоциален.
Чел ама недочел си.Няма такава забрана в Америка.Черногледството плаши слабите и несигурни хора които се съмняват в убежденията си.Затова на теб не ти харесва някой да казва че артията ти примерно не става докато аз обаче дори се надсмивам на тъпите артии.Току-що пуснах 3720 бр от боклучивия Хим за продажба.Купи го ако вярваш в правотата си
Искаш да кажеш че не се упражнява контрол върху НСИ ?????? Това е България бе мен.Ти да не падаш от Марс?
И какво и е на България? Не падам от марс НСИ е национален орган и подава информация за Евростат, живей си там по чужбините, и се самозалъгвай, че без теб твойте долари в бг сме умрели от глад. Предполагам, че ти се отразява добре на егото. Само дето, като си се махнал немаш много право да говориш.... върти си там геврека на камиона и бъди щастлив.
На базата на това че прекарвам по 1/3 от годината в България виждам как се работи и прави бизнес,мога да чета и говоря на български и ползвам интернет.
Това с четенето не си особено съсредоточен, ако и за другите неща си така... е всеки си има своята си истина успех. Съвем между другото черногледството в америка е забранено, иначе си асоциален.
Ти като не живееш в бг ми е много чудно, на база на какво точно се произнасяш и коментираш.
На базата на това че прекарвам по 1/3 от годината в България виждам как се работи и прави бизнес,мога да чета и говоря на български и ползвам интернет.
Честно да ти кажа не вярвам в нищо написано в България.Би било добре наистина брутния доход на домакинство да е 3150 лв както казваш ,но аз лично се съмнявам.Ти вярваш ли им на тия платени медии ???
То положението е трагично,но най-интересното е как убеждават народа че вървим напред и пишмян инвеститорите се надъхват и го повтарят като зомбирани.Да им се чуди човек.
Ти като не живееш в бг ми е много чудно, на база на какво точно се произнасяш и коментираш.
Вярвай си! И аз вярвам но не и в дядо Коледа.Разбрал съм че нещата в България не работят както трябва и че всеки се опитва да те измами но не и да прави бизнес както трябва.
Вярвай си! И аз вярвам но не и в дядо Коледа.Разбрал съм че нещата в България не работят както трябва и че всеки се опитва да те измами но не и да прави бизнес както трябва.
Е като нямаш аргументи какво друго да кажеш.Ти си като малките деца.Вярваш в дядо Коледа още.Четеш какво пише в купените медии и вярваш.Ами те утре могат да пишат че сме станали 10 милиона българи в България.И на това ли ще повярваш?
Викаш на българите може да им стане лошо от преяждане с по 100 евро пенсия и 300-400 евро заплати, от които 40% са данъци и удръжки. Да си карат там 10 годишните коли втора употреба и да не се оплакват. Че тогава за какво се напъвахме да влизаме в тоя евросъюз?
За да могат определени хора да усеоят еврофондовете .Народа майната му!
Коментар