е какво да ги коментираме, важното е че сме в ЕС и имаме някаква сигурност. Иначе ще си бачкат ВМЗ, Дунарит и те така. Това е теакава мега индустрия, трябва да се подхранва и да се правят паре...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеМанията с койните трябва да приключи скоро, защото колкото повече се разраства, толкова по-голяма ще е щетата която ще бъде нанесена когато балона се пръсне с потенциал да засегне по някакъв начин здравето на световните финанси и икономика!
Да не се окаже че това безумие стане повод за следващата световна криза!
Коментар
-
Странно, че те парите са хартийки дето в един момент може само за тоалетната да ги ползваш, па тези крипто валути са си съвсем виртуални и г.за не можеш да си избършеш с тях. С кой акъл някой се бута там не ми е хич ясно... ама бързите китнти примамват, според мен ще има и там един голям балон скоро дето като изгърми ще има пак охххххххххххх ама.... гледам отстрани и чакам да видя кога ще се спукаLast edited by pepe1234; 08.12.2017, 10:05.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеМанията с койните трябва да приключи скоро, защото колкото повече се разраства, толкова по-голяма ще е щетата която ще бъде нанесена когато балона се пръсне с потенциал да засегне по някакъв начин здравето на световните финанси и икономика!
според мен койн манията е една от причините за отлива от БФБ
Коментар
-
Манията с койните трябва да приключи скоро, защото колкото повече се разраства, толкова по-голяма ще е щетата която ще бъде нанесена когато балона се пръсне с потенциал да засегне по някакъв начин здравето на световните финанси и икономика!
- 1 like
Коментар
-
ДА НЕ СЕ ЗАБРАВЯ-
“Насим Талеб в “Черният лебед” дава един хубав пример с пуйката, която американците по традиция колят и приготвят за Деня на благодарността. Ако погледнем графика на живота на пуйката, всеки ден тя е все по-добре от предишния- расте на килограми и се храни обилно… Значи по отношение на щастието си пуйката би трябвало да направи бляскава прогноза за бъдещето – и как иначе, след като всеки ден животът й става все по-хубав, а хората, която я хранят са толкова мили с нея…
И точно в най-щастливия ден графиката изведнъж пропада, щастието на пуйката се нулира и тя … става зян, така да се каже. Онези, които са я угоявали, сега просто я изяждат. Колкото по-добре са я угоили, толкова по-доволни ще са.
Пуйката знае, че я хранят добре, но не знае защо го правят. “..
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Затова ли блокираха българските платформи за неопределено време?
до колкото разбирам има сериозни злоупотреби и затова ПИБ са ги блокирали. Един от основните проблеми е че пада голямо крадене на койни и това не може да се проследи и да се върнат парите на хората.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеВреме е да излезем от тоя рейнж че койните ще приберат парите на хората
Всички са тотално полудели по койни а тук не могат да се разберат да раздвижат пазара големите играчи. Народа копа, търгува, десетки милиарди се разиграват на ден и дори по Блумбърг са облъчени и почнаха да наблягат на криптосите.
Коментар
-
Време е да излезем от тоя рейнж че койните ще приберат парите на хората
Всички са тотално полудели по койни а тук не могат да се разберат да раздвижат пазара големите играчи. Народа копа, търгува, десетки милиарди се разиграват на ден и дори по Блумбърг са облъчени и почнаха да наблягат на криптосите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
буквналният превод е - кой ще ни пази от пазачите!
Колкото опазиха гърците и останалите "пигс" ...........
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеНачефффф, всичкото това реване срещу въвеждането на еврото е само и единствено поради ...... и въвеждането на КОНТРОЛ..... а това не се харесва
Никът ми е nachev. Ако има някаква интрига, спекула, злоупотреба - да обсъждаме кой кой е. Ама няма!
Кажеш ли А, може ад се наложи да кажеш и Я. Нито имам потребност, нито искам да уча азбуката.
Контрол викаш! Ти лично какво толкова му харесваш на контрола? Аз не бих имал против, ама не точно сега. Ако може да се върне 89-та и да започне всичкоотначало - както трябва.
Сега картите (нотариалните актове, акции, дялове и др.) вече са раздадени и изведнъж вече има голям порив към контрол.
Айде моля, не на нас тези!
А да захващам ли темата за: QUIS CUSTODIET IPSOS CUSTODES
за да няма търсене, буквналният превод е - кой ще ни пази от пазачите! Въпрос актуален откак свят светува, но действено и дълбоко осъзнат от римляните. Не е случайно, че много сериозни хора са на мнение, че че след Рим абсолютно нищо ново в обществен план не е измислено. Джаджи само.
Аз при необходимост предпочитам да земествам пазачи с преторианци, ама сега предпочетох оригинала.
- 1 like
Коментар
Коментар