Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Много благодаря за анкетите - включих се. Прави впечатление, че средностатистичеки сме 50-годишни чичаци с по над 15 години на БФБ, предпочитащи дивидентски акцииСега ще драсна и моите топ 10 за догодина
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнениеСтартирам годишните анкети в темата Топ 10 български компании за 2025 на форума
Но те и анкетите ти такива фалшиви,само положителни отзиви може да се дават.Но разбира се,акциите никога не падат и не могат да паднат,така че вероятно си правLast edited by danetha; 30.12.2024, 08:53.
Коментар
-
Стартирам годишните анкети в темата Топ 10 български компании за 2025 на форума
Пазарен ветропоказател 4Q 2024
Очаквания за основните български акции 4Q 2024
Временни резултати от анкетите
Очаквания за основните български акции 4Q 2024
Пазарен ветропоказател 4Q 2024
Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ярък Разгледай мнениеСетиха се...
Преди повече от 6 месеца водихме такава дискусия във форума.
Ще видим какви са детайлите - лихвен процент, дали ще минават през банките, които да си удържат комисионни по всяка сделка, дългосрочност на емисиите и т.н. Според мен трябва да има 6,12,36 месечни ДЦК за ФЛ. Дългосрочните са за пенсионни, застрахователни дружества и банките.
Според мен трябва да има възможност за купуване на каса до 10К лв и с превод от сметка. Тук вече трябва да се измисли технология как от сметката си да преведеш примерно 100к към ЦБ с основание - покупка на ДЦК по емисия Х. На екрана на тази емисия ще трябва да се маркира съответния превод и да си получиш сертификат( документ) от ЦБ. (Или нещо подобно...)
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
ха ха.
Имам дежавю - 1996г имахме същата ситуация.
Сега мин. предател е гламавчев почти като видовденов
https://tradingeconomics.com/bulgari...hange-reserves Foreign Exchange Reserves in Bulgaria averaged 28494.10 BGN Million from 1995 until 2024, reaching an all time high of 82008.51 BGN Million in December of 2023 and a record low of 75.11 BGN Million in March of 1996. source: Bulgarian National Bank
Рейтингът ни от боклук е на крачка от А
Данъците The Personal Income Tax Rate in Bulgaria stands at 10 percent. Personal Income Tax Rate in Bulgaria averaged 20.90 percent from 1995 until 2024, reaching an all time high of 50.00 percent in 1996 and a record low of 10.00 percent in 2008.
Обърни внимание на годината, когато е намален ДОД
Все пак трябва да се пести.
Пенсията ти е достатъчно висока, щом не работиш, а се отдаваш на спомени
Бензинът е под нивото на 2008г, въпреки напъните на кремълските мизантропи и прокситата им.
Хубав ден!Last edited by 1984-; 13.12.2024, 11:41.
- 9 Харесвания
Коментар
-
Сетиха се...
Преди повече от 6 месеца водихме такава дискусия във форума.
Ще видим какви са детайлите - лихвен процент, дали ще минават през банките, които да си удържат комисионни по всяка сделка, дългосрочност на емисиите и т.н. Според мен трябва да има 6,12,36 месечни ДЦК за ФЛ. Дългосрочните са за пенсионни, застрахователни дружества и банките.
Според мен трябва да има възможност за купуване на каса до 10К лв и с превод от сметка. Тук вече трябва да се измисли технология как от сметката си да преведеш примерно 100к към ЦБ с основание - покупка на ДЦК по емисия Х. На екрана на тази емисия ще трябва да се маркира съответния превод и да си получиш сертификат( документ) от ЦБ. (Или нещо подобно...)
- 4 Харесвания
Коментар
-
Данетке,
Ясно е, че не разбираш нашите анализи. ... то ако ги разбираше щеше да си от печелившата страна, но уви ти все ни буташ в прецизно направени анализи, които са по правилата ТИ и все някакви "куци акции" се опитваш да ни продадеш.
Защо не си досипеш от дядовата ракия и да си изключиш интернета!
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеМммнее,- виж да вземеш някой "репер" и да си го присвоиш-усвоиш понаучиш, е нещо друго,
А НЕ ДРАЗГИ И ПРОВОКАТИВНИ ЕЛХАРСКИ ШИШКАНИИ!!!
-КОЛкото до "ПОСТФАКТУМ" ,- би ли ми демонстрирал драсканица със същите периоди и фиксирани дати???
Щото аз мога да ти изтрелвам във всеки пост по нови стари маркировки на цел и посока за отиграване!
А и в периодите, за които са чартовете, са били качвани (за по минути)за да натрият носа на един "мечкадар-Хакардионист" с над 23год. опит(по него време, а и по твой адрес съм стрелял с моментни картинки , като горните!
Кога е била тая работа????Аз от теб актуални чертежи не съм видял за 5г !!!
Винаги постваш някакви неразбирами даже за професионалисти драканици и то стари отпреди 1-2г ,нагласени с Фотошопа да показават,че си познал
Ако лъжа,покажи една актуална графика днес !!!
Ама те е страх.А акордиониста има какво да учиш от него.Бърка тренд линиите "малко",но има усет момчето
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
Пълни драсканици и то нагласени ПОСТФАКТУМ.
Ако толкова държиш да те похвалим ,ами пусни една актуална драсканица от ДНЕС
От какво се страхуваш ?
Мммнее,- виж да вземеш някой "репер" и да си го присвоиш-усвоиш понаучиш, е нещо друго,
А НЕ ДРАЗГИ И ПРОВОКАТИВНИ ЕЛХАРСКИ ШИШКАНИИ!!!
-КОЛкото до "ПОСТФАКТУМ" ,- би ли ми демонстрирал драсканица със същите периоди и фиксирани дати???
Щото аз мога да ти изтрелвам във всеки пост по нови стари маркировки на цел и посока за отиграване!
А и в периодите, за които са чартовете, са били качвани (за по минути)за да натрият носа на един "мечкадар-Хакардионист" с над 23год. опит(по него време, а и по твой адрес съм стрелял с моментни картинки , като горните!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеhttps://postimg.cc/4np4dt3r
Междинните зони също;-
https://postimg.cc/FYCkZc3T
Всичко останало е добре дошло
Ако толкова държиш да те похвалим ,ами пусни една актуална драсканица от ДНЕС
От какво се страхуваш ?
Коментар
Коментар