If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Безкозов, използването на няколко заучени фрази от типа:
- разбира се това е техен (не е мой) проблем.
- мен тях не ме/не ги и интересува;
- и други подобни...(ако искаш ще ги потърся).
не прави изказванията ти кой знае колко значими и интересни. Това, че на БФБ имало било ръст за един ден е част от играта на ПФ в края на годината, все пак иде доказване на доходност на годишна база. Ръстове на борсата при обеми под 10 млн са меко казани смешни. Само моловете в София имат по-голям оборот вчера (за Кирковски пазар не съм сигурен).
Е то от къде да знае момчето.Новобранец е и не е наясно.Прости му боже че той не знае какво върши
Кеширалите многознайковци къде изчезнАха!
Разбира се, това мен изобщо не ме интересува.
Безкозов, използването на няколко заучени фрази от типа:
- разбира се това е техен (не е мой) проблем.
- мен тях не ме/не ги и интересува;
- и други подобни...(ако искаш ще ги потърся).
не прави изказванията ти кой знае колко значими и интересни. Това, че на БФБ имало било ръст за един ден е част от играта на ПФ в края на годината, все пак иде доказване на доходност на годишна база. Ръстове на борсата при обеми под 10 млн са меко казани смешни. Само моловете в София имат по-голям оборот вчера (за Кирковски пазар не съм сигурен).
Netware - много разумно предложение, преди много време имаше някакъв албум - Alice In CHAINS, пророчески или просто е трябвало да е Alice in BLOCKchains. Да пускат новият сайД bse-blockchains.bg
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Имам предложение как да раздвижим БФБ-то Нека всички компании последват примера на никому неизвестната компанийка за безалкохолни напитки Long Island Iced Tea Corp., която си сменила името на Long Blockchain Corp. и акциите ѝ веднага се изстреляли в небесата
Предлагам да започваме да мисли за подходящи имена на сините ни чипове от Софикс. Ето няколко предложения:
Monbat Blockchain Services
First Blockchain Bank
Blockchain Cooperative Bank
Farma Blockchain Corporation
.....
Имам предложение как да раздвижим БФБ-то Нека всички компании последват примера на никому неизвестната компанийка за безалкохолни напитки Long Island Iced Tea Corp., която си сменила името на Long Blockchain Corp. и акциите ѝ веднага се изстреляли в небесата
Предлагам да започваме да мисли за подходящи имена на сините ни чипове от Софикс. Ето няколко предложения:
First Blockchain Bank
.....
И сега с ЕТФ-а във Франкфурт направо ще избием рибата не е лошо предложението
First Blockchain Bank
.....
Някой хубав ден да не заминат съвкупно на боклука с все новите си имена?
First Blockchain Bank
.....
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
ко стаа Евреичета .ко стааа Мишок 333 евреиски с очела . празнувате ли идващата Ханука . дишам ви във врата евреи . ще бъде страшно . обещавам ви, не се шегувам. всички вие които си търкате пръстите по клавиатурата ще усетите пиршеството на Архитекта . специални поздрави и за Жорката . да се приготвя за своя край. съсъсъ
Коментар