Първоначално изпратено от 000
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
- 3 Харесвания
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Извинявам се, че се намесвам в спора ви, но на теб бих казал, че е много неуместно да сравняваш двете държави ! Само една единствена разлика бих ти написал, там има работеща съдебна система, а да не говорим за всичко останало !Last edited by 0; 25.01.2018, 09:58.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Този чичо дали ще е в състояние да направи нещо за нашия оптимизъм? Who is Jerome Powell, Trump’s pick for the nation’s most powerful economic position?
Песимизмът може лесно да се подхрани, ама ние не го щем.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнениеКире,корупцията и нейните рожби са дело на демокрацията.Комунистите са измислили само любовта,за да правят секс без пари.Боку и Шиши в САЩ са им президентите,сенаторите,конгресмените,ологарсите.В САЩ има професия лобист,основно от политици се заема.Същността и е като лобираш за нещо да заявиш ,че си лобист и тогава уж те гледат под лупа.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеПич ,не се оправдавай-написаното от тебе стои. Изобщо не си полезен за форума..И какво ще ми използваш , ако..много наивно нали..Разбери тук е сериозен форум и няма място за вашите милиционерски- комунистически опорки..Стига си фантазирал и си писал глупости..А забрави ли как сравняваше САЩ и България и пак го правиш....Кои са Боку и Шиши в САЩ..Посочи ги..Тези сравнения ги пускай във вицовете..
Коментар
-
Пич ,не се оправдавай-написаното от тебе стои. Изобщо не си полезен за форума..И какво ще ми използваш , ако..много наивно нали..Разбери тук е сериозен форум и няма място за вашите милиционерски- комунистически опорки..Стига си фантазирал и си писал глупости..А забрави ли как сравняваше САЩ и България и пак го правиш....Кои са Боку и Шиши в САЩ..Посочи ги..Тези сравнения ги пускай във вицовете..Last edited by Kiro; 24.01.2018, 10:25.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеБиенето на мечки, когато пада пазара много ли е смислено и свързано с Борсата... Тринулевият твърдеше , че САЩ ще фалира не позна и се изложи....Бъди сигурен, че такива катастрофи са свързани със всички борси..
- 1 like
Коментар
-
Пич, няма как да съм с теб в твоите гербокомунистически бълнувания..Какво стана много ли се изложи с прогнозата си...Ти си поредната калинка, която твърди убедено глупости без да е чела и учила..Така са Ви учили в БКП- ГЕРБ нали..
Last edited by Kiro; 23.01.2018, 18:38.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение
А това твое мислене-щом не си с мен,значи си враг и срещу мен си е направо болшевишко.
Коментар
Коментар